Miert mindig a csaladokat mutogatjak, ok az etalon?
Minden "hogyan sporoljunk" musorban, tamogatasi rendszerben benne van a csalad.
Fiatalkent irok: diplomas, egeszsegugyi dolgozokent, a bruttom 145 ezer, amibol zirka 95 ezer nettom marad, palyakezdo kedvezmennyel. Nincs kapcsolatom, igy ha elszeretnek szakadni a szuleimtol egyedul kene alberletet kivennem. Ez gyakorlatilag lehetetlen, igy nem leszek nagyigyenyu, szobaval szamolok. 1 szoba Budapesten legyen mondjuk 40 ezer. A berletem 10 ezer. A telefon mondjuk 5 ezer. Tisztasagi kotelezok legyen mondjuk meg 5. 60 ezer kapasbol elment, szorakozni meg nem voltam, es egy szobaban tengodok. Ezt miert nem mutogatjak sehol? Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol? Itt megjegyeznem, hogy nyugaton a magasabb szinvonal mellett, nem keves penzt tudnek meg felretenni, igy nem ertem, miert kell ezen csodalkozni. Szep dolog a hazaszeretet, de nem ilyen aron.
>> Az nem kiugróan sok. Mármint Norvégiában...
Nem sok, hiszen csak útadóra évi 80.000-et fizet, egy kiló kenyér ára 1300.-, egy busz vonaljegy Osloban 2000.- stb. Az egész úgy van megcsinálva, hogy hó végére ne maradjon túl sok...
"Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol?"
Mondjuk mert valóban csak menekülünk innen.
Én is el akarok innen húzni, nincs ebben semmi érdekes.
Az elárult generáció tagja vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!