Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert mindig a csaladokat...

Miert mindig a csaladokat mutogatjak, ok az etalon?

Figyelt kérdés

Minden "hogyan sporoljunk" musorban, tamogatasi rendszerben benne van a csalad.

Fiatalkent irok: diplomas, egeszsegugyi dolgozokent, a bruttom 145 ezer, amibol zirka 95 ezer nettom marad, palyakezdo kedvezmennyel. Nincs kapcsolatom, igy ha elszeretnek szakadni a szuleimtol egyedul kene alberletet kivennem. Ez gyakorlatilag lehetetlen, igy nem leszek nagyigyenyu, szobaval szamolok. 1 szoba Budapesten legyen mondjuk 40 ezer. A berletem 10 ezer. A telefon mondjuk 5 ezer. Tisztasagi kotelezok legyen mondjuk meg 5. 60 ezer kapasbol elment, szorakozni meg nem voltam, es egy szobaban tengodok. Ezt miert nem mutogatjak sehol? Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol? Itt megjegyeznem, hogy nyugaton a magasabb szinvonal mellett, nem keves penzt tudnek meg felretenni, igy nem ertem, miert kell ezen csodalkozni. Szep dolog a hazaszeretet, de nem ilyen aron.

2014. márc. 2. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

>> Az nem kiugróan sok. Mármint Norvégiában...

Nem sok, hiszen csak útadóra évi 80.000-et fizet, egy kiló kenyér ára 1300.-, egy busz vonaljegy Osloban 2000.- stb. Az egész úgy van megcsinálva, hogy hó végére ne maradjon túl sok...

2014. márc. 2. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsi félreolvastam.
2014. márc. 2. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol?"

Mondjuk mert valóban csak menekülünk innen.

Én is el akarok innen húzni, nincs ebben semmi érdekes.

Az elárult generáció tagja vagy.

2014. márc. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!