Bándy Kata gyilkosa celeb lesz? Miért mutogatják ennyit és más hasonló esetnek miért nincs ekkora visszhangja?
Egy tucatszor le lett írva, ennek az esetnek miért nagyobb a visszhangja. Keress rá...
Miért válna a gyilkos attól celebbé, hogy sokat beszélnek az esetről?
Csak az nyomorult Máté Kriszta gondolta így, de hatalmasat tévedett.
Ez az hogy nem csak Máté Krisztina,hanem a riasztás című műsorban is csináltak vele egy fél órás riportot,majd a végén a riporter még kezet is fogott vele.
máté kriszta egy szimplán hülye, nagyon lecsupaszított seggtitán, akinek világéletében kinyalták a fenekét és alája raktak mindent. Ezért nincs halvány fingja se az életről. Én is azt kívánom ennek a totálisan agymosott, ostoba tyúknak, minden rossz szándék nélkül - és persze bárkinek, aki bármi formában védi ezt a tróger kéjgyilkost, ezt a mocskos, undorító férget, és persze azoknak, akik még celebet is csinálnak belőle - hogy egyszer kerüljön hasonló helyzetbe, mint Bándy Kata szülei.
Ezt az undorító gyilkos végbélterméket én fognám a majomfejű anyjával együtt - amiért ilyen "gyereket" "nevelt" -, csupaszra vetkőztetném mindkettőt, egy szöges korbáccsal véresre, halálra korbácsolnám őket, aztán miután kimúltak, mindkét dögöt korcs kutyák és disznók elé vetném.
Ebben az országban kb. minden jóérzésű ember ezt kívánná. Mégsem a többség akarata teljesül - helyette fizethetjük 40 évig akaratunk ellenére a nem kevés adónkból a wellness börtönben való üdülését és hizlalását, ajnározását ennek az aberrált torzszülöttnek, aki állítólag még a saját a pulyáját is megerőszakolta párszor.
Hányingerkeltő, hogy mindez demokrácia címszó alatt megy.
22,24
ezért ebben benne van a kiábrándult buta proli minden rossz szándéka
" Ezért nincs halvány fingja se az életről. Én is azt kívánom ennek a totálisan agymosott, ostoba tyúknak, minden rossz szándék nélkül - és persze bárkinek, aki bármi formában védi ezt a tróger kéjgyilkost, ezt a mocskos, undorító férget, és persze azoknak, akik még celebet is csinálnak belőle - hogy egyszer kerüljön hasonló helyzetbe, mint Bándy Kata szülei. "
"kiábrándult-buta- proli"
Fiatal, intelligens, konszolidált körülmények között élő ember vagyok, mint nagyon sokan mások is a környezetemben, akik így vélekednek.
Azért írtam, hogy "rossz szándék nélkül" , mert sajnos az idióták csak a saját bőrükön képesek tanulni - puha, finom módszerekkel nem lehet rádöbbenteni őket semmire. Sajnos az életben csak a hatalmas pofonok rázzák helyre az agyukat. Pár ilyen egyén csak így kerül szembe a saját ostobaságával - amivel nagyon sok tisztességes embernek is közvetetten rengeteget ártanak az ilyen undorító férgek védelmével, és médiasztárrá tevésével. Bár sokuk amúgy a lelke mélyén tisztában is van ezzel. Csak hát ugye a pénz, csak hát ugye a mocskos politikai érdekek... viszont ez a toleranciának álcázott sunyi aljasság még sokkal undorítóbb, mintha valaki tényleg egy rózsaszínű álomvilágban él.
23.47
nekem az intelligens konszolidált nem ilyen, de biztos más körülmények között élünk...
"egy szöges korbáccsal véresre, halálra korbácsolnám őket, aztán miután kimúltak, mindkét dögöt korcs kutyák és disznók elé vetném. "
Ha nem vagyok indiszkrét: Ha ez a mocskos gyilkos - ahelyett, hogy a börtönben töltötte volna büntetését, ahova nem volt hajlandó befáradni a tetemes bűnlajstroma után arra a röhejesen kevés egy hónapra sem - a Te anyádat/húgodat/lányodat/rokonodat/kedves hölgy ismerősödet kapta volna el egy szülinapi buli után, brutálisan megkínozta volna, megerőszakolta és bestiálisan meggyilkolta volna, kifosztotta volna, utána a holttestét egy bokros szemétlerakó helyen egy árokba gurította volna, a tárgyaláson összevissza hazudozva még az emlékét is meggyalázta volna, hazug módon a becsületét is sárba tiporta volna, Te utána mit kívántál volna neki? Azt, hogy a továbbiakban 40 évig eltartsd más adófizetőkkel együtt egy börtönnek csúfolt luxusszanatóriumban? Hogy csináljanak belőle médiasztárt? Végül is ez a szörnyűség bármely más nővel is megtörténhetett volna, csak rosszkor kellett lenni rossz helyen. Ez a pondró Bándy Katával is random futott össze, így aligha hiszem, hogy ha bármely más fiatal lett nő volna ott, vele ez a rém kíméletesebb lett volna ...
De tudod mit, nem vitatkozom tovább. Védd csak ezt a rémet meg a hozzá hasonlókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!