Szerinted lesz a közeljövőben a 2001. szeptember 11-i new york-i terrortámadáshoz hasonló?
Hasonló alatt azt érted, hogy egy ország vezetője/vezetése saját állampolgárai feláldozásával nyerjen magának casus bellit?
Mivel nem 9/11 volt az első (Pearl Harbour), így a válasz egyértelműen igen.
Igen lesz olyan, hogy az amerikai kormány közreműködésével megölnek pár ezer embert, hogy a szenátus megszavazza a fölösleges fegyverkezési kiadásokat.
Lesz még pár Vietnam az amerikai történelemben. Remélem lerohanják Iránt. Abba beletörik a kis bicskájuk!
11:05
Sajnos az a baj, hogy attól, hogy Te és még sokan mások nem hisznek benne, 9/11 a Bush kormány terror cselekménye volt. De legalábbis tudott róla, asszisztált hozzá. Igazából oldalakat lehetne teleírni a bizonyításokkal, de a gyk nem erre van. Ezért csak a legnyilvánvalóbbat indokot vázolom fel most.
Képzeld magad egy nyugaton, Amerikában tanult, élt arab terrorista bőre. Mindent tudsz a nyugati civilizáció vívmányairól, a társadalom felépítéséről, szükségleteiről.
Te fényes nappal támadnál meg egy olyan épületet, amiben aznap valamilyen oknál fogva csak pár százan voltak a több ezer helyett, vagy éjszaka vezetnéd bele a repülőt egy áramfejlesztő/elosztó központba, hogy egy többmilliós város elsötétüljön, kitörjön a pánik, gyújtogatások, lázadások kezdődjenek, rengeteg halottal és sebesülttel? Elég ha csak ezen elgondolkodik az ember, és már látni fogja a nyilvánvalót. Arról nem is beszélve, hogy pont tegnap láttam a NatGeo-n, hogy a II. vh.-ban ahsznált atombiztos bunkerek 2001-re már elvesztették funkciójukat, csupán egy tucat katona őrizte, tartotta tisztán, karban nem. Már azon gondolkodtak, hogy megnyitják a turisták előtt. Most egy tömör gránitba vájt, földalatti bunkerről beszélünk, ami valszeg rohadt sokba került anno. 9/11 után 80 millió dollárt költöttek csupán a bunker számítógépes hálózatának felfejlesztésére. És még ki tudja, milyen más címszó alatt vetek ki dollár milliókat az adófizetők pénzéből felhízott kincstárból.
Többet nem is írok, mert felesleges. Csak még annyit, hogy attól, hogy valamire azt kiáltják, hogy összeesküvés-elmélet, az még nem biztos, hogy az is :)
"...amiben aznap valamilyen oknál fogva csak pár százan voltak a több ezer helyett..."
Ja persze, azért van majd' 3000 áldozat és sír mi, mert csak pár százan voltak bent? Ja és igen, a zsidók be sem mentek dolgozni aznap, igaz? Elég agyament vagy te! Ezeket a baromságokat már mind megcáfolták, higgy amit akarsz!
Ja persze, azért van majd' 3000 áldozat és sír mi, mert csak pár százan voltak bent? Ja és igen, a zsidók be sem mentek dolgozni aznap, igaz? Elég agyament vagy te! Ezeket a baromságokat már mind megcáfolták, higgy amit akarsz!
NEm vagyok összeesküvés elméletek gyakori szószólója, de 911-nél nekem se stimmelnek dolgok...
- Miért nem kapcsolta le a légierő a gépet ami letért a megengedett pályáról?
- Miért nem evakuálták a másik épületet, mikor az elsőbe becsapódott a repülő? (csak az egyikre adtak ki evakuálási parancsot)
- Miért voltak aznap délelőtt (8-9 óra környéke , tehát enm ebédszünet) a szokásosnál jóval kevesebben bent? Abban az épületben naponta 150-200 LÁTOGATÓ fordult meg, illetve 50 ezren dolgoztak benn. (persze nem egyszerre dolgozott 50 ezer ember)
- miért volt sokkal magasabb az égési hőmérséklet az épületben még órákkal később is, mint az üzemanyag égési hője?
Vannak érdekességet 911 körül, és a politika,hatalom pár száz, pár ezer ember halálát alá tudja vetni az érdekeinek... Nekik névtelenek, másoknak családtagok...
-
Hogy jönnek ide a zsidók? Írtam én róluk? Amíg meg nem láttam a válaszodban, eszembe se jutottak. Miért is kellett volna?
Te tényleg azt hiszed, hogy aki elfogadja a tényeket annak ellenére, hogy számára is félelmetes a végeredmény, egyből nyugatellenes, antiszemita, antikapitalista? Az előző válaszodból ítélve több intelligenciát néztem ki belőled, nyomtam is a zöld gombot, mert helytállóak az információid. Most ősszel egy koliszobában laktam egy afgán és egy jemeni diákkal, sokat beszélgettünk az arab világról, és ők is hasonlókat mondtak, mint amit te.
Egyébként vicces, hogy pont a leglényegtelenebb ponton kötsz bele a válaszomba. A többit kikerülte a szemed, vagy mi?
Gondolom tudsz a 7-es épület rejtélyes összeomlásáról. Ami történelemkönyvbe való, sőt talán a Guiness-rekordok könyvébe, hiszen elsőként omlott össze a világon egy acélvázas épület egy emeletnyi tűz miatt. Ráadásul pont olyan módon, mint ahogy egy irányított lerobbantáskor szokás összedőlnie egy épületnek.
Egyébként minden gúny nélkül kérdezem, hogy milyen casus belli lehet jobb a lakosság teljes megfélemlítésénél, és a háborúellenes közvélemény háborúpártivá változtatásánál?
Kassát se véletlenül bombázta le egy felségjelzés nélküli repülő azután, hogy kijelentettük, nem akarunk hadat üzenni a szovjeteknek.
És azt se felejtsd el, hogy Pearl Harbour is lelepleződött. Minden kiderül, csupán el kell telnie egy kis időnek, amíg lenyugodnak a kedélyek. Tudjuk, hogy a hadvezetés tudott a japán csapatmozgásokról, és nem úgy volt, mint a filmben, hogy a teljes hadiflotta egyetlen kikötőben összpontosult. A hadironcsnak minősülő hajókat szállították oda, minimális legénységgel. A következmény pedig ugyebár ismert.
"Hogy jönnek ide a zsidók? Írtam én róluk?"
Általában így szokott folytatódni a sztori, hogy akkor a zsidók nem mentek be dolgozni.
"A többit kikerülte a szemed, vagy mi?"
Nem, csak nem érdekel az egész téma. Gondoltam egy pontra reagálok, mert nem akartam vitatkozni.
"Egyébként minden gúny nélkül kérdezem, hogy milyen casus belli lehet jobb a lakosság teljes megfélemlítésénél, és a háborúellenes közvélemény háborúpártivá változtatásánál?"
Atombombát építenek?? Hozzájutottak a terroristák az atomhoz?? Irakba meg nem 9/11 ürügyén mentek: tudod, vegyifegyverek...
Lényegtelen a téma, személy szerint nem hiszem el az összeesküvéses sztorit, mondhatsz bármilyen érvet, a sajátomat nem is tudom alátámasztani, de nekem ez a "megtámadjuk magunkat" nagyon bénának tűnik...
Üdv.
http://www.youtube.com/watch?v=-40QpNTP1lM
Ezt nézzétek meg, ebben minden benne van.
Remélem Obama nem fog tornyokat döntögetni, bár ki tudja. Amúgy az, hogy Obama, Bush, vagy anyámkínja van hatalmon, semmit sem számít. Az igazi nagy kutyák a színfalak mögött kártyáznak.
Bámulatos konteok. Csak pár apró kérdés merül fel. II VH. Mi előnye származott PH bombázásából az amcsiknak? Pont semmi, sőt nem kerültek túl jó helyzetbe.
WTC. Az mire volt jó? Szintén nem volt hozadéka ami számukra megér ennyi erőfeszítést. Ennyire hülyék volnának hogy minden lépés előtt tökön rúgják magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!