Miert mindig a csaladokat mutogatjak, ok az etalon?
Minden "hogyan sporoljunk" musorban, tamogatasi rendszerben benne van a csalad.
Fiatalkent irok: diplomas, egeszsegugyi dolgozokent, a bruttom 145 ezer, amibol zirka 95 ezer nettom marad, palyakezdo kedvezmennyel. Nincs kapcsolatom, igy ha elszeretnek szakadni a szuleimtol egyedul kene alberletet kivennem. Ez gyakorlatilag lehetetlen, igy nem leszek nagyigyenyu, szobaval szamolok. 1 szoba Budapesten legyen mondjuk 40 ezer. A berletem 10 ezer. A telefon mondjuk 5 ezer. Tisztasagi kotelezok legyen mondjuk meg 5. 60 ezer kapasbol elment, szorakozni meg nem voltam, es egy szobaban tengodok. Ezt miert nem mutogatjak sehol? Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol? Itt megjegyeznem, hogy nyugaton a magasabb szinvonal mellett, nem keves penzt tudnek meg felretenni, igy nem ertem, miert kell ezen csodalkozni. Szep dolog a hazaszeretet, de nem ilyen aron.
" Rolunk miert mindig csak az a hir jarja, hogy menekulunk az orszagbol?"
Mert ha mentálisan egészséges vagy, akkor rájössz hogy nem éri meg ilyen feltételek mellett itt maradni és elmész máshova. Majd visszajössz ha megéri. Annyit még a haza sem ér, hogy az összes tehetséges ember tönkretegye az életét miatta.
:) Itthoni szempontbol az en szakmamban teljesen felesleges a kapcsolati toke, mar a diplomaoszto elott 1 evvel, mindenkinek van ajanlata. Nem is csoda, a rabszolgak mindig keresettek voltak. :)
Eees igen, igy fogok tenni, legalabb par evre. Csak olyan zavaro, hogy volt mar szo 18 eves felvetelizokrol, nyugdijasokrol, csaladosokrol kb. mindennap, de rolunk nem. Pedig nem kis reteg vagyunk. Nekunk csak a csunya hazaarulo szerep jut.
"Egészségügyben külföldön sokat lehet keresni. Egyik barátom anyja Norvégiában van, sima ápolói szakmával 700-800 ezer Ft-ot keres, igaz 15 éves tapasztalattal ment ki.
"
Az nem kiugróan sok. Mármint Norvégiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!