Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy meleg kire szavazhatna?

Egy meleg kire szavazhatna?

Figyelt kérdés

A Fidesszel nem vagyok elégedett, többet vártam tőlük.

Az Összefogást nevetségesnek, szánalmasnak találom.

Az LMP túl gyenge, lehet be sem jutnak a parlamentbe.

A Jobbikkal az a bajom, hogy túlságosan is melegellenesek.Ha ezen változtatnának, akkor egyből rájuk voksolnék.Nem a házasság legalizálásra gondolok, csak, hogy ne legyenek diszkriminatívak.

Ez az etnikai probléma engem is nagyon aggaszt, tapasztaltam már egy s mást.

2014. febr. 17. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak a hidegekre ne! :((
2014. febr. 17. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
szavazzal talan egy lanygyosra pl fleto
2014. febr. 17. 18:28
 13/20 Joe Makepeace ***** válasza:
83%

"Nem hinném, hogy akárki életét a szexualitása definiálná kizárólagosan"

Azért megélt már a világ sajnos olyat, hogy a rózsaszínű csillag is volt elítélteken a haláltáborokban...

Nem szerencsés egyébként sem, de egy melegnek meg főként nem egy neonáci pártra szavaznia...

2014. febr. 17. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Szeretem amikor azzal érvelnek, hogy a Jobbik nem melegellenes, csak... az ilyeneknek mutatom: [link]

Ez kb ellehetetlenítí a normális melegek életét is! Hol találsz párt? Ha egy fiatal rájön, hogy meleg... mihez kezd?

2014. febr. 17. 22:41
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Az LMP a melegek pártja, csakis arra szavazhatsz. Vagy ha nincs esélye bejutni a parlamentbe, akkor már ugrik az ideológia ?
2014. febr. 18. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg arra szavazz aki neked a legszimpatikusabb.

Saját véleményem szerint az Összefogás úgy nevetséges ahogy van, illetve a Fidesz sem tett semmilyen komoly dolgot, nagy lépést 4 év alatt, sőt! Az LMP-re tényleg nem igazán van értelme, nem igazán értenek ők még ehhez az egész politizáláshoz és marad a Jobbik.

Beismerem, hogy Jobbikos vagyok, VISZONT!!! Semmi a bajom a melegekkel, hidd el, hogy a Jobbiknak sincs, nem 1 meleg haverom van, egyáltalán nem zavarnak, de amikor hallom, hogy Pesten melegfelvonulás van, hát olyankor én is szívesen bedobnék a fesztivál közepébe egy gránátot... Hetero vagyok, még se megyek hetero felvonulásra, mert nincs ilyen, ha lenne se lennék, semmi köze senkinek, hogy milyen hajlamom van.

Nézd meg és olvasd el mindegyik párt programját, ne csak a szimpatikusnak, mint ahogy a magyar nép legalább a fele teszi és amelyik a legszimpatikusabb, oda tedd az X-et.

2014. febr. 19. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Néha kicsit manipulatív 1-1 kérdés (csak a nézőpont csinálta), de kiderül melyik pártok állnak közelebb hozzád: [link]
2014. febr. 21. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Olyanokra akarsz szavazni,akiknek annyi IQ-juk sincs,hogy felfogják miről szól a melegfelvonulás?

Te,meleg létedre egy ilyen elnyomott,elfojtott világban akarsz élni,ahol tabuként akarnak kezelni normális embereket,és,hogy a következő generáció ugyanúgy szorongásban nőjön fel,mint az előző?

Persze ha csak szexelni akarsz és életed végéig egy lakásban kuksolni,akkor lehet neked megfelel ez a felfogás.

De az ember nem a lakásában éli le az életét,hanem jár dolgozni is,vannak rokonai,barátai,akik folyton kérdezgetik.Meg kell tanítani az embereknek,hogy ilyen is létezik,mert sokan nem is sejtik milyen sokan vagyunk.Főleg vidéken,falukban egy melegnek ha nem tud elköltözni Pestre normális életre szinte nincs is esélye.

2014. márc. 14. 00:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap heterofelvonulást látok az utcán, a villamoson, mindenhol. Nyilván így nem túl érdekes külön még egyet csinálni, mert nekik ugyanolyan, mint bármikor máskor.
2014. márc. 24. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szavazz az LMP-re. Se nem jobbos se nem neoliberális. Igaz kicsit kommunista, de mindenkivel próbál békében lenni, nem ígérget mindenfélét, de kiáll az igazaágtalansággal szemben.
2014. márc. 24. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!