A nagyapámra és a sorstáraira mikor fognak megemlékezni? Mikor csinálnak nekik emlékművet?
A nagyapámat besorozták a második világháború alatt.Kiküldték a frontra de Balatonnál elfogták elvitték hadifogolytáborba valami bányába.Ott is halt meg rengeteg sorstársával együtt.
Rájuk miért nem emlékeznek meg méltóan?Miért csak a zsidókra?
Nem tudatlan 16 éves kis jobbikos vagyok.
Egyáltalán nem.Egyik oldalt se szeretem és már rég elmúltam 16.
Egyszerűen azt látom,hogy ebben az országban a magyarokért nem állnak ki!
Az ugye megvan, hogy a "zsidó" nem állampolgárságot takar és a most felállítandó emlékmű is a magyaroknak szól? Ugye meg? Ugye?
64%, próbállak nem kiröhögni, mert tinikoromban biztos én is ugyanilyen érvmesternek gondolhattam magam, de nem, nem ez a csőlátás. Javaslom az értő olvasás gyakorlását, mert nagyon nem megy neked.
"64%, próbállak nem kiröhögni, mert tinikoromban biztos én is ugyanilyen érvmesternek gondolhattam magam, de nem, nem ez a csőlátás. Javaslom az értő olvasás gyakorlását, mert nagyon nem megy neked."
Aha, biztos mindenki 10-enéves és "náci" aki nem ért veletek egyet ugye?
Nem röhejes ennyivel letudni az indoklásodat?
ma 11:22
Ennyire ne legyünk már eltelve magunktól. Az, hogy sikerrel feltaláltad újra a spanyolviaszt, nem ok arra, hogy ekkora pofát nyiss.
Nagyapád csak egy magyar volt, nem ér annyit, mint egy zsidó.
Ezzel minden felvilágosult ember tisztában van. Nem értem, hogy miért nem lehet ezt megérteni.
"ma 11:22
Ennyire ne legyünk már eltelve magunktól. Az, hogy sikerrel feltaláltad újra a spanyolviaszt, nem ok arra, hogy ekkora pofát nyiss."
De neked lehet nagy pofád ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!