Valóban befog következni a kettő variáció közül valamelyik ha a FIDESZ vagy az MSZP foglya megnyerni a választást?
Nagyon félek ... Pécsi lakos vagyok és mostánában szárnyra kelt egy hír ami lehet hogy kacsa de én nagyon valósnak hiszem állítólag ha a FIDESZ nyeri a választásokat elfogja árasztani a Duna vizével Pécset mert Pécsen megerősödött az MSZP .
Ha viszont az MSZP nyer akkor ők meg Debrecent fogják elárasztani a Duna vízével íme itt van hogyan tervezik :
A kép magáért beszél ... nagyon félek ... valóban befog következni vagy ez tényleg csak egy kacsa hír ?
Attól félek én is hogy a Fidesz tényleg elfogja árasztani Pécset és környékét, pontosan úgy ahogy a belinkelt térképen is van.
Még úgyis megcsinálja a Fidesz, hogy 200-800méteres domborzat van ott.
Szerintem a Fidesz a modern világ egyik csodáját fogja megcsinálni, hogy még hegyeket is eltudárasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!