Valóban befog következni a kettő variáció közül valamelyik ha a FIDESZ vagy az MSZP foglya megnyerni a választást?
Nagyon félek ... Pécsi lakos vagyok és mostánában szárnyra kelt egy hír ami lehet hogy kacsa de én nagyon valósnak hiszem állítólag ha a FIDESZ nyeri a választásokat elfogja árasztani a Duna vizével Pécset mert Pécsen megerősödött az MSZP .
Ha viszont az MSZP nyer akkor ők meg Debrecent fogják elárasztani a Duna vízével íme itt van hogyan tervezik :
A kép magáért beszél ... nagyon félek ... valóban befog következni vagy ez tényleg csak egy kacsa hír ?
Tudtommal sem Fidesznek, sem az MSZP-nek nincsenek foglyai.
Amúgy aki komolyan veszi az ilyen vicceket az Taigetosz pozitív.
Tudomásom szerint Pécstől, de főleg Debrecentől messze van a Duna. Elég nehéz lenne ezeket a városokat elárasztani.
Mielőtt elhiszel ilyen ostobaságokat, nem árt gondolkozni is.
Hát én elég sokmindent el tudok képzelni, de ezt éppen nem.
Kevesebb slukkot a narkóból! :)
Te elég ostoba lehetsz.
A paksi reaktor a Duna vizével hűtik. A megépülőt is azzal akarják.
Ha nem elég a Duna vize, akkor másképp kell a hűtést megoldani.
De hogyan lenne megoldva, ha Pakstól messze levő városokat árasztanák el vízzel? Mi értelme lenne és hogyan vezetnék oda a Duna vizét?
Ez még rémhírterjesztésnek is nagyon gyönge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!