Mi a lényege ezeknek az Illuminatus dolgoknak?
Tehát mit akarnak, mi értelme, h jeleket mutogatnak?
Illetve egyesek miért tagadják a létezésüket olyan kétségbeesetten???
"Most játszátok a hülyét?"
Nem.
"Én leírtam, h azt se tudom mi ez meg h mi az értelme, azaz nem állítom, h létezik."
Ja, végül is csak annyit mondtál, hogy mindenki TV-t néz és naiv, aki nem hisz bennük és mindenhol ott vannak a számaik meg a jeleik, folyton mutogatják őket és gonoszkodni akarnak. De nem, te tényleg nem mondtad, hogy léteznek...
"Erre fel rögtön behisztiztetek, kétségbeesetten."
Nem, csak kiröhögünk.
"Azt, h hátulról valaki magyaráz meg arra értettem, h például az USA-ban is ugye tolják keményen a pénzt a kampányokba, aztán később profitál belőle, mert ugye azt mondja Obamának, h így meg úgy kellene.
Ott a Bajnai gyerek, nem véletlenül nyomja a GMO-t.
Komolyan azt hiszitek, h magától találta ki és nem arról van szó, h megegyeztek, h ha hatalomra jut akkor támogatja a GMO-t, persze a GMO-sok meg leutalnak neki egy szép összeget."
Egy szóval nem állította senki, hogy nincsenek multimilliárdosok, akik befektetnek egy-egy politikai jelöltbe azért, hogy az majd viszonzásképpen támogatja őket. De ti ezzel az illuminati baromsággal egyenesen azt feltételezitek, hogy szervezett világuralom folyik már 300 éve és a Sátán vagy mi irányítja az egészet a pokolból és mindenféle egyéb baromság.
"Így megy ez, az, h ti tejfölös szájúak vagytok és elhiszitek, h a bab is hús, hát az a ti bajotok."
Így van, mindenki más hülye rajtad kívül, mert csak te ismered a Végső Igazságot.
Az illuminátus elmélet egy baromság.
Az viszont valóban létezik, h egyesek azért segítik a jelöltet, mert később, ha befut akkor azt várják, h majd hálás lesz.
A volt nőm apósa is eléggé tolta a polgármester. jelölt szekerét, majd mikor megválasztották onnantól kezdve ő mondta meg, h mit, hogyan fognak elkölteni.
Ilyen építkezés, olyan felújítás, persze após vállalkozása kapott minden munkát.
Ugyan ez meg van máshol is, csak hol kicsiben, hol nagyban.
Én sehol nem írtam, h léteznek.
Arra lettem volna kíváncsi, h akik szerint léteznek h mit meg h csinálnak?
Az egyik kedvencem, hogy Hitler a hű szolgájuk volt és az egész életét csak látszólag tette fel arra, amire hivatalosan hisszük és valójában Németország pusztulását akarta.
Miközben ez abszolút hülyeség, mert kb. cirka 50-60 hozzá közel álló embertől van róla feljegyzés vagy interjú, hogy mennyire komolyan vette az egész német győzelmet és amikor nem mentek jól a dolgok, az láthatóan valóban aggasztotta őt és minden egyes tervét komolyan kidolgozta a tábornokaival és tanácsadóival egészen addig, amíg be nem kattant.
Szóval nem hiszem, hogy napi rendszerességgel csak azért játszott volna idegbajt éveken keresztül, mert ezzel titkolni akarta volna, hogy ő igazából a háborút nem megnyerni akarja, hanem elveszteni...
"Tehát mit akarnak, mi értelme, h jeleket mutogatnak? "
Nincs semmi értelme. Miért, ha Te lennél a világ szürke eminenciása, de mutogatnál jeleket...?
"Illetve egyesek miért tagadják a létezésüket olyan kétségbeesetten???"
Mert a létezésük feltételezése, mint arra Te is rávilágítottál, ellenkezik a józan értelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!