Az illuminátus rendbe, vagy a szabadkőműves páholyokba hogyan lehet bejutni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogyan megy.2013. nov. 17. 02:03
2/9 anonim válasza:
Te oda akarsz bejutni? Normális vagy?
3/9 anonim válasza:
ha Magyarrországon valaki elég nemzetellenes, akkor bejuthat! szerintem a fél baloldal illuminátus!
4/9 anonim válasza:
A postán kell igényelned jelentkezési lapot, majd ezt kitöltve leadnod és 30 napon belül értesítenek a felvételről.
5/9 anonim válasza:
Kellően agyhalottnak és befolyásolhatónak kell lenni.
6/9 anonim válasza:
Illuminátus rend nincsen. Szabadkőműveseknél? Google a barátod: [link]
7/9 Salamon Bálint válasza:
Nem tudom, egyesek honnan veszik hogy ezek rendek baloldaliak vagy hogy egyáltalán politizálnak.
8/9 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy az embereket ők választják ki, hogy kik lépjenek be.
Olyanokat választanak, akik várhatóan nagy befolyással fognak rendelkezni.
9/9 anonim válasza:
Igyekeztem egész életemben nemzetellenesen viselkedni, eljártam MSZP gyűlésre és fórumokon fröcsögtem, uszítottam az embereket a jobbik ellen. Aztán egyik éjjel felkeltett egy fekete köpenyes ember és közölte, hogy ha elviszek egy kecskefejet a Hősök terére másnap éjjel, akkor lehetek illuminátus. Azóta közéjük tartozom, van ilyen ketyerém amivel 50 ember gondolatait tárolom merevlemezeken meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!