Akik szerint világméretű összeesküvés van, azok mit akarnak ellene tenni?
Na, az a helyzet, hogy engem már 2007 óta bizonygatnak az összeesküvésről(illuminátusok, Bilderberg, sátánisták, szabadkőművesek).
Már 6. éve futok bele ugyanabba a 3-4 youtube-os videóba.
Szóval folyton győzködnek az összeesküvésről, de olyankor mindig leáll a beszélgetés, mikor azt mondom: "Oké, elhiszem!".
Ilyenkor nem nagyon lehet folytatni. Rendben, elhiszem, hogy léteznek, de akkor most hova szarjak?
Nem csak fórumokon látom a dolgot, hanem a való életben is van néhány jobbikos haverom, akik már éve óta az illuminátusokról beszélnek, de az életstílusuk pont olyan, mint azelőtt.
Ugyanis rohadt jó, hogy képesek voltak eljutni addig, hogy csináltak pár videót, és 6. éve azokat linkelik be egyfolytában, de nem hiszem, hogy ez megoldja a vélt problémájukat.
Szóval a kérdésem: Ha néhányan ilyen jól megállapították a diagnózist, akkor mi a gyógyír?
Nem arról szól ez az egész, hogy tenni kellene ellene. Azért találják ki az emberek ezeket a "nagy összeesküvéseket" (amelyeket természetesen egy laptop és egy netkapcsolat birtokában le lehet leplezni) hogy rájuk verjék az ő problémáikat és sikertelenségüket, illetve az ország problémáit és sikertelenségét.
Az egész csak bűnbak-képzés, ezért nincs is semmi olyan hogy "akkor most ezt tesszük". Nem erről szól, hanem arról, hogy legyen kit gyűlölni, mert szar neked vagy az országnak.
Igen, sajna ez a helyzet. Magyarországon mindig is divat volt az áldozati mentalitás.
Még egyébként azt bírom, mikor azt a szót használják, hogy "titkos társaság", meg az emberek "birkák". Ehhez képest annyira a pofájába nyomják az embernek, hogy már valaki akkor különleges, ha nem hisz bennük. Komolyan mondom, ezekkel az elméletekkel egy brutális méretű hisztériát indítottak el az országban, főleg a fiatalok között. Én is most leszek 20, és hát vannak beteg történeteim. Például volt egy haverom, aki minden nap úgy feküdt le aludni, hogy másnap biztosan izraeli tankok zörgésére fog ébredni stb... Sőt, a hisztéria még a plázacicákat is elérte, akik egyébként leszarták a politikát. Azóta szerencsére sokan kijózanodtak, de még mindig van néhány haverom(főleg jobbikosok), akik a mai napig rettegnek.
Félre ne értsen senki, mert szerintem mindenkinek joga van a véleményhez, ahogy abban sem értenek egyet az emberek, hogy létezik-e Isten. Viszont ez az Illuminátus téma már kezdett olyan lenni, mint vmi vallási fanatizmus.
Ugyan már miért lenne itt összeesküvés?
Hisz olyan tökéletes világban élünk :) A bankoknak köszönhetően minden embernek jut lakás,az állam pedig olyan jóságos hogy neki köszönhetően senki sem éhezik,sőt,teljesen egészséges ételeket tudunk vásárolni,az oltásoknak köszönhetően sose betegszünk meg,az egészségügyi ellátás tökéletes,mindenkinek van munkája,nincsenek háborúk,mindenhol béke van :) Nem is értem miért találnak ki ezek az idióták összeesküvés elméleteket :)
Na jó komolyra fordítva a szót,ebből is látszik hogy semmit sem tudtok az összeesküvés elméletekről.Mégha pincelakók mondanák ezt akkor én se hinném el őket de könyörgöm TUDÓSOK,SZAKEMBEREK,VOLT ELNÖKÖK ÉS CIA + TITKOSSZOLGÁLATI ÜGYNÖKÖK STB STB állítják ezeket a dolgokat,tehát szerintem ez eléggé elgondolkodtató...De persze lehet rá legyinteni hogy ez csak egy kitalált mese,ez a könnyebbik út,jobb inkább leülni a TV elé és nézni az X Faktort vagy Való Világot.Tudom tudom itt senki sem néz Való Világot,ezért volt az a legkeresettebb műsor még az INTERNETEN is a Google szerint,akkor elképzelhetjük milyen lehet a helyzet a TV-nél...Kicsit se feltűnő hogy egyre szarabb minden.Persze a világ vezetői jót akarnak nekünk,azért úsznak a pénzben amit a SEMMITTEVÉSSEL szedtek össze míg más ember éhen hal miközben szarrá dolgozza magát
Jól van,van itt ész :) Csak felne keljetek a kis álomvilágotokból :)
Talán először tudományosan meg kellene fogalmazni azt, hogyha létezik, hogyan lehet azt bizonyítani.
Ha bebizonyosodik, hogy van és káros is a a társadalomra, akkor be lehet tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!