Akik szerint világméretű összeesküvés van, azok mit akarnak ellene tenni?
Na, az a helyzet, hogy engem már 2007 óta bizonygatnak az összeesküvésről(illuminátusok, Bilderberg, sátánisták, szabadkőművesek).
Már 6. éve futok bele ugyanabba a 3-4 youtube-os videóba.
Szóval folyton győzködnek az összeesküvésről, de olyankor mindig leáll a beszélgetés, mikor azt mondom: "Oké, elhiszem!".
Ilyenkor nem nagyon lehet folytatni. Rendben, elhiszem, hogy léteznek, de akkor most hova szarjak?
Nem csak fórumokon látom a dolgot, hanem a való életben is van néhány jobbikos haverom, akik már éve óta az illuminátusokról beszélnek, de az életstílusuk pont olyan, mint azelőtt.
Ugyanis rohadt jó, hogy képesek voltak eljutni addig, hogy csináltak pár videót, és 6. éve azokat linkelik be egyfolytában, de nem hiszem, hogy ez megoldja a vélt problémájukat.
Szóval a kérdésem: Ha néhányan ilyen jól megállapították a diagnózist, akkor mi a gyógyír?
Semmit,mert a birkák túlnyomú többségben vannak.Megbántam már hogy tudok ezekről,bárcsak én is begyepesedett agyú lennék mint a többi ember
Ja és még egy dolog.Ha legyőznénk őket,helyettük úgyis lennének mások úgyhogy tényleg felesleges ezen filózni,mindenki élvezze az életet addig amíg tudja!
Mit kell ezen tudományosan bebizonyítani?Csak körül kéne nézni a világban és kész.Hogy tiltanák be ezt amikor mindent ők irányítanak?A TV-ben sem hasznos dolgok fognak menni hanem butító idióta műsorok
Akkor mondhatjuk, hogy ezek a társaságok lényegében szükségszerűen létrejönnek, pl. a szabadkőművesség is az egyház miatt kezdett akcióba.
Egyébként azért jobb, ha "más" összeesküvéseket is látunk. Például sok hollywoodi énekesnek tele van a klipje ilyen szimbólumokkal. Ilyenkor mindenki bepánikol, aminek az az eredménye, hogy iTunes-on 2x annyian töltik le, youtube-on is többen nézik meg. Sztem ebben az esetben csak egy reklámfogás.
De miért mondod, hogy sok a birka? Én pont azt írtam, hogy lassan már mindenki hisz bennük, és akkor vagy furcsa, ha kételkedsz.
Ha tényleg van Világméretű Összeesküvés, akkor a törvényhozást, újságokat befolyásolva megakadályozza a saját létének igazolhatóságát.
Tudományos kihívás, hogy ebben az esetben hogyan lehet bizonyítani.
Félő, hogy előbb utóbb hozni fognak egy Világméretű Összeesküvés tagadását előíró törvényt.
Aki nyilvános elismeri vagy lehetségesnek tartja 3 évig terjedő börtönnel büntethető.
a-a Nagyon kevesen hisznek benne.Félre ne érts,akik tartózkodóak azok nem birkák,én azokat birkázom le akik neked támadnak amikor beszélsz nekik az összeesküvés elméletekről.Az a legjobb ha az ember semmiben se hisz,hisz mit tudhatjuk mi hogy mi történik odafennt?Csak ők tudják.De ha választani kéne akkor inkább az összeesküvés elméleteknek hiszek,mert a hivatalos magyarázat nekem nagyon sántít.Vannak olyan összeesküvés elméletek amikben többen hisznek,például ott van a tervezett elavulás vagy 9/11 de még ezeknek az embereknek a száma is túl kevés.A szimbólumos összeesküvés elméletben meg még kevesebben hisznek tehát ezt nem nevezném jó reklámfogásnak.Most komolyan azt hiszed hogy az emberek többségét ezek érdeklik?Teljesen más dolgokkal vannak elfoglalva,több mint az emberek fele nem is hallott még az összeesküvés elméletekről,én is csak véletlenül hallottam róla az egyik angol ismerősömtől,de már azelőtt is tudtam hogy valami itt nagyon nincs endben...de azért ezt nem képzeltem volna
"Ha tényleg van Világméretű Összeesküvés, akkor a törvényhozást, újságokat befolyásolva megakadályozza a saját létének igazolhatóságát"
Igen,erről lehetne regényeket írni,de most csak az újságírással kapcsolatban lenne egy kis megjegyezni valóm.A becsületes újságírókat kirugják,tehát csak az fog ott boldogulni ahol hazugságokat írnak.Ebben van tapasztalatom is tehát nem a levegőbe beszélek.A cégünk ellen volt egy bírósági eljárás mert egy terméknek olyan nevet adtunk ami nagyon hasonlított egy másikra.És akkor a média hogy adta be az egészet?Hogy a rendőrök lebuktattak egy veszélyes bűnöző bandát,tehátúgy állítottak be minket mintha veszélyes bűnözők lennénk,ennyit a hiteles médiáról,de a bírósággal kapcsolatban is vannak érdekes tapasztalataim,tehát ezeket csak az tudja igazán aki már átélte ezeket a dolgokat
"Tudományos kihívás, hogy ebben az esetben hogyan lehet bizonyítani"
Hát igen,TV-ben nem adják le ezeket a filmeket (Vajon miért) Ezért töltik fel őket YT-ra meg a többire.De az internetet is egyre jobban korlátozzák így már onnan se tudhatja meg az ember az igazságot
"Félő, hogy előbb utóbb hozni fognak egy Világméretű Összeesküvés tagadását előíró törvényt.
Aki nyilvános elismeri vagy lehetségesnek tartja 3 évig terjedő börtönnel büntethető"
Ettől nem kell félni,annyian úgysem leszünk.A kis embereket nem bántják,viszont ha tegyük fel Orbán kezdene el ezekről beszélni akkor rögtön megölnék
Itt fentebb valaki betiltást javasolt. Hát azzal aztán sok minden megoldódna.
A két világháború között a kommunista szervezkedés be volt tiltva. Szerinted nem volt kommunista szervezkedés?
Ma a drogok be vannak tiltva a világ legtöbb országában. Szerinted senki nem drogozik?
A gyorshajtást az utakon törvény bünteti. Szerinted mindenki tartja magát a sebességkorlátokhoz?
Fenét. Akkor szerinted a szabadkőművesek feloszlanának, ha betiltanák őket? Pláne, hogy nemzetközi szervezet. Egy jelentéktelen ország tiltását kb. kinevetnék.
Imádom azt amikor valaki minden egyes fórumon előjön a "tipikus magyar mentalitás" duma.
Bűnbak keresés? Az a gond ezzel haver, hogy olyan emberek mondják ám ezeket a nagyon elgondolkodtató elméleteket akiknek semmi okuk sincsen bűnbakot keresni.
Politikusok,újságírók stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!