Mit szóltok ehhez a videóhoz? Mégse összeesküvés elmélet?
2012. dec. 22. 15:03
1/6 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok hogy ezt is törlik e ?
2012. dec. 22. 15:03
2/6 Shai-Hulud válasza:
Azt, hogy ha a hülyeség fájna, ezek itt az "enigmatv"-ben hangosan üvöltöznének...
Vajon miért nem például az Echelon rendszer ellen tiltakoznak?
Szerintem EZ sokkal jobban veszélyezteti az emberek szabadságát, magánélethez való jogát, és alkalmas arra, hogy az egész világon közvetlenül beavatkozzanak magánemberek életébe...
Inkább ennek olvass utána!
3/6 anonim válasza:
Már mért lenne összeesküvés elmélet? Ezek makacs tények.
4/6 anonim válasza:
Dehogynem összeesküvés elmélet, a linkek is.
5/6 anonim válasza:
"kíváncsi vagyok hogy ezt is törlik e ?"
Úgy tűnik, hogy a gonosz háttérhatalmak felfedezték, hogy ez a videó káros rájuk nézve, ezért elővigyázatosságból letiltották... a kommenteket a videó alján!
6/6 Déjved válasza:
Nagyrészt bizonyítható, kisebbrészt nem bizonyítható viszont logikusan kikövetkeztethető tények. Ébredjek emberek, mert közeleg a megváltó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!