Mi a baja annak az embernek, aki állandóan azt hajtogatja, hogy "miért az én adómból"?
Hülye.
Remélem kielégítő volt válaszom.
Ha dolgozolnál és fizetnél adót akkor nem így állna a szád.
Teljesen természetes, ha a dolgozó embert zavarja, h levonják a fél fizetését majd semmirekellőkre költik.
Mert hülyeségekre költik.
Emiatt romlik az adózási hajlandóság, az államba vetett hit.
Milliárdok cigányintegrációra meg stadionokra, Holokauszt emlékművekre.
De, nagyjából mindegyik ablakon kidobott pénz.
Én dolgozom egyetem mellett, a Magyarországi átlagjövedelem felett keresek. De pár évvel nem örülök, hogy hozzájuk kerül az adóm. :) Ugyanis az ilyen mentalitású emberek nagy része az átlag alatt keres, amiből szinte egyenesen következik, hogy vagy szegény vagy állami alkalmazott. Mivel általában nem a szegények szoktak így beszélni, hanem pont, hogy őróluk szoktak így beszélni, ezért nagyjából általános, hogy aki így beszél, az adóból kapja a fizetését. Én pedig ilyesmire nem szívesen szánnám az adómat :) Mivel nem a rózsadombon nőttem fel ezért látom én nagyon jól, hogy hol van szükség SOK pénzre. Aki pont onnan akarja elvenni a pénzt, ahol a legnagyobb szükség van rá, az szimplán HÜLYE, hülyének meg nem adnék olyan felelősségteljes munkát, mint például tanári állást.
Ha viszont a stadionok, és egyéb gazdagoknak szánt elit beruházásokról van szó: ott nagyjából az én véleményem is az, fizessék a gazdagok maguknak, ne az én adómból!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!