Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom allandoan azt hajtogatja, mi lesz akkor ha szakitunk, tudom, hogy szeret, de miert teszi ezt?
O 23 eves en meg 18 vagyok, mondta mar nekem, hogy o sok csalodason atmant es lehet en meg sok mindent ki akarok probalni, ezert majd megcsalom, amit o nem tur el, es hogy nem azt akarja azzel mondani, hogy kicsi vagyok hozza, csak hogy meg tapasztalatlan, ebben igaza is van .
De nem ertem miert mondja azt hogy mi lesz ha ennek vege lesz? azert mert annyira szeret, vagy mert nem szeret elegge? Mas mi oka lehet erre?
vagyis nem hiszi el, hogy szereted?
22:18
Elárulom mi az oka, egyrészről az hogy ő 23 éves az nem biztos, hogy tapasztalt. Sőt szerintem abszolút nem tapasztalt, és szerintem van némi hazugság is a volt kapcsolataival kapcsolatban.
Szerintem te túl könnyen elhiszel neki mindent és kicsit naív vagy már ne is haragudj
Valószínűleg be van szarva, hogy ha elveszítene téged akkor nehezen találna mást, és ezért hajtogatja hogy te lehet h meg fogod csalni mert még fiatal vagy. Ez a megcsalás neki is fent áll.
Öngyilkosságot meg ilyen hülyeségeket meg felejtsd el. 26/f
persze semmi sem tart "örökké", ahogy a párkapcsolatok nagyrésze sem (halálig). de azért ez számomra is túlzás!
mond el neki az érzelmeid, hogy ez így neked nem pálya!
beszélgessetek ilyenekről is, nyílj meg neki ahogy itt is tetted!
Tudom, hogy szeret!
Eddig sok csalodason emnt keresztul a volt baratnoje 4 evig csalta, es azt mondta senkivel nem volt ilyen jo kapcsolta mint velem, es ezert enm akar elvesziteni.
Es nem vagyok naiv eggyaltalan, hiszek neki, mert sok mindenen vegig mentunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!