Azzal hogy Eva allandoan hajtogatja hogy kivisz egyes szemelyeket es kint hagyja oket nem gondolja hogy megutaltatja magat azokkal is akik eddig birtak?
én is a Fantasztikus négyesnek drukkolok.
Azt figyelitek azért hogy Gigi most először kapott kritikát a villában és már kiakad, sír meg a fejére veszi a plédet és úgy vergődik.
Éva meg minden nap kapja az oltásokat nem lehet könnyű neki de mégis jobban bírja.
én egyetértek a kérdezővel, pl eddig éva nagy kedvencem volt, de ahogy bécivel vitatkozik, most azért kicsit elpártoltam tőle.
nekem semmi bajom azzal hogy lusta és nem csinál semmit a villában, de ha ezt valaki a szemére veti akkor ne neki álljon feljebb. fogadja el.
amúgy én a négyest nem bírom, csak évát belőle, remélem kipotyog az a majom szandika meg olivér hamarabb...
Az első kiválasztásnál beszólt Gigi Évának, ha a Bécit viszi ki elvágja a torkát.
Te mennyire lennél kiegyensúlyozott és kedves a villában ezek után?
Hogy pontosan hol található, már nem tudom, de íme pár link, ahol olyan videókat lehet látni, amiket nem adnak le a tv-ben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!