Mire van nagyobb szükség? Lakásra vagy stadionokra?
teljesen egyértelmű a válasz, nem is értem, provokálni akarod a szülőket?
nyilvánvaló, hogy stadionokra van szükség, na meg hatalmas tüzijátékra minden évben, pont annyiért amennyiért az összes fiatal kaphatna 1-1 kis lakást indulónak...
szóval nem is értem a logikádat, remélem vagy 10 stadiont építenek a választásokig ;D
Lakások most is vannak, egy csomó áll üresen. Ja, hogy nem vágják ezeket ingyen hozzá senkihez, "hogy gyermekei lehessenek"? Micsoda igazságtalanság...
Ja, és nem vagyok fideszes, és a stadionoknál értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni a pénzt, de ez a kérdés akkor is nagyon butára sikerült.
A népesség folyamatosan fogy. Minden intézkedés ellenére. A lakások száma pedig adott.
Rengeteg épült a hitelekből. Én nem új lakásokra szavaznék, mert csak még lejjebb tolná az amúgy is alacsony árakat, ezzel is vagyontalanítva a tulajdonnal rendelkező embereket.
Hanem intézkedéseket azért a kb 800 000 családért, amelyet a bankok uzsorakamattal sújtanak, és ha nem fizetik a szerencsétlen családok, el is veszik az otthonukat. Tehát azt mondom, ha valami újat kell építeni, akkor az legyen bármi, de a létrehozásával munkára ösztönözze az állam a gazdaságot, és értéket teremtsen. Ha pedig a lakások a kérdés, akkor a meglévők megőrzése az elsődleges feladat, nem újak építése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!