Miért utálják a magyarok azokat a magyarokat akik kimennek külföldre dolgozni?
"Itt az oldalon is panaszkodnak, hogy a kivándorlás így, úgy."
Mondjuk ez részben talán jogos felvetés.
Csak a fideszesek utálják, mert minden egyes ember aki kimegy, bizonyíték arra, hogy a kedvenc kis pártjuk csak ESETLEG JOBB mint az mpsz, de NEM JÓ!
Egy olyan országban ahol nem a nyuggerek vannak túlnyomó többségben, az ilyen fidesz szintű párt a parlamentbe se jutna be, és ezt ők is tudják... azért próbálják bizonygatni mindig...
Nem utálják.
Egyik pártnál sem utálják őket.
Azokat nem csípjük, akik kimennek aztán elkezdik telehányni a magyar fórumokat, ez a hányás nem szól másról, csak az ország szidásáról.
15.
Amit írni szoktak, az nem pusztán kritika.
Más az ország aktuális politikai elitjét kritizálni és teljesen más az embereket, a kultúrát , az országot.
Van gond a magyar mentalitással, szerintem ezt a legtöbb elismerik.
"ja, mert jót akar, hogy végre ti is rájöjjetek mi a gond."
Mióta "jóakarás" ha valaki pl észnélkül fikázza a magyarokat?
Az olyanoknak "igaza" van a legkevésbé.
téves a kérdés. inkább a kimenők utálják az ittmaradókat. internetes fórumokon pl tök más témáról megy a vita és amikor már elfogy az érv jön hogy "na jó én befejeztem ...ismét bebizonyosodott hogy jól döntöttem amikor kijöttem Londonba tisztasági-menedzsernek (wc-ket pucolni)"
azt várják hogy essünk hasra hogy ők kint vannak.
amúgy meg ismerőseid dumája tök helytálló.nem kell külünösebb bátorság nyelvtudás vagy szakmai tudás mert nem kalandvágyból hanem kényszerből mennek ki. azok voltak a nagy koponyák akik évtizedekkel vagy mégkorábban mentek ki.
Azért, mert irigyek. Ha tehetnék, ők is kimennének, de ahhoz nyelvet is kellene beszélni, szakmai tudásra és nem utolsó sorban némi bátorságra is szükség lenne. Mindezek híján marad a jó magyar "dögöljön meg a szomszédé is" felfogás.
ELMONDTAD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!