Miért írják itt folyton azt hogy az Orbán rendszer miatt mennek a fiatalok külföldre?
"Én nem csak Orbán miatt akarok elmenni innen hanem egész Magyarország meg a magyarok miatt."
Nem fogsz hiányozni. :)
Arra gondolnak, hogy Orbán Viktor a felelős a munkanélküliségért és a nyugatinál jóval alacsonyabb bérekért.
Orbán tönkretette a korábban virágzó hazánkat, kiépült a diktatúra és a magyarok menekülnek, mint 56-ban.
Én a jobb pénzkereseti lehetőség miatt jöttem ki. Nem érdekel, hogy éppen Orbán vagy Gyurcsány van hatalmon, de én ugyanazért a munkáért 3x több fizetést kapok idekint. Akkor mégis minek dolgozzak otthon?
Szerencsére én a nyugati határ mellett éltem szóval nem kellett nagyon messzire mennem.
26/F (Ausztria)
Azért Orbán miatt, mert Ő és a kormánya felelős azért, hogy itthon nem tudnak megélni. Legalábbis a többség.
Igaz, azelőtt is mentek nyugatra, de nem olyan tömegesen, mint az utolsó 1-2 évben.
Amikor egy nagyobb kivándorlási hullám van, az mindig az aktuális kormány hibája.
Hogy miért? Mert sokan a reményt sem látják arra, hogy javul a helyzet, illetve a jelek nem a javulást mutatják.
Igen, sokan a pénz miatt mennek ki. Miért?
Mert az itteni bérek többszörösét megkeresik kevesebb munkával és összességében sokkal jobban kijönnek akkor is, ha kint drágább az élet.
Na és ki ezért a felelős? Ki az aki bele tud szólni abba, hogy mit és mennyire adóztatnak meg? Ki az aki az ország pénzügyi állapotáért felelős?
A kormány.
Ha Gyurcsány, Bajnai vagy akár Vona is lenne akkor, tök mindegy, akkor az ő hibájuk lenne.
De Orbán van ott, így az ő, az ő kormányának a hibája, ezért miatta mennek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!