Akik azért ellenzik a homoszexualitást, mert az "természetellenes", azok nem gondolkodtak még el ezen?
"Mármint a gyógyszergyárban összeülnek a vegyészek és gyógyszerészek, és különböző funkciós csoportokat pakolnak egymásra, amíg el nem érik a kívánt hatást. Ez a legnagyobb jóindulattal sem természetes. "
Ebben pedig igazad van, ezeket is ellenzem, legfőképp épp azért mert az emberi szervezetben GYAKRAN nagyobb kárt tesznek mint amit az alapbetegség okozott volna kezeletlenül. Hiába az ilyen-olyan gyógyszertesztek ezeknek a szaroknak mindig is lesznek mellékhatásai, amik nem is annyira MELLÉKhatások.
A kérdés alatti leírás eléggé buta. Az eszközhasználat, eszközkészítés egyáltalán nem természetellenes. Nyilván csak az ember elég értelmes hozzá, hogy atomi szinten építsen fel egy mikroprocesszort, de a dolog lényege nem különbözik attól, amikor egy majom kövek használatával tör fel egy csonthéjast, vagy letör egy jól megválasztott botot, hogy kipiszkálja a rovarokat a rejtekhelyéről.
A kérdés lényegére térve, a homoszexualitás sem természetellenes, viszont a pedofília, nekrofília, kannibalizmus és a fajok közötti szex sem. De ne is ez legyen a mérce.
"A természetben nincsen olyan betegség ami gyógyíthatatlan. Nincsen rák, sem pedig cukorbetegség, ez mind min a civilizáció vívmánya."
Bullshit.
az is természetes, hogyha lelőlek, akkor meghalhatsz, de ha kórházba visznek, akkor az más természetellenes, mert túlélheted az egyébként halálos lövést
amúgy nincs bajom a melegekkel, de ha pl. gyereket akarnak csináljanak maguknak, ha nem megy sorry, ne engem hibáztassanak
Már megvolt a válasz:
"Már miért lenne természetellenes a számítógép?
Az élet célja a túlélés elsősorban, az meg alkalmazkodással a legegyszerűbb.
Tehát nincs abban semmi, h csinál számítógépet az ember"
És a többi is idesorolható!
A homoszexualitás valahogy nem illik bele a túlélés fogalmába, hiszen nem tudják fenntartani a fajt!
De inkább tényleg azzal van a probléma, hogy "meleg büszkeség" címszóval, végigvonaglanak a városon!
Én sem kiabálom szét a világba, hogy pasi létemre a lányokat szeretem!
Na ne mondjátok már nekem, hogy mondjuk a fényképezőgép, az internet, a menő ruhák, a TV vagy a GyK elősegíti a túlélésünket! Hogy lehet ezeket ahhoz hasonlítani, amikor a majom követ használ? Nem a késről beszélünk, hanem olyan szerkezetekről, amik semmilyen formában sem segítik a megmaradásunkat. Ha valamilyen hatással vannak rénk, akkor inkább csökkentik az esélyeinket. Nem lesz tőlük nagyobb a túlélési esélyünk, csak jobban érezzük magunkat. Jobban is megválogathattam volna a felsorolást, de ettől még a lényeg nem változik.
A melegeknek sem lesz nagyobb esélyük a túlélésre attól, hogy olyanok, csak jobban érzik magukat, ha csinálhatják úgy, ahogy akarják. Szerintem látható a párhuzam a kettő között. Erre emberek meg cseszegetik őket, hogy ez milyen természetellenes.
A fajfenntartás meg szerintem nevetséges. Azokat sem ítéljük el, akik egyszerűen csak nem vállalnak gyereket, vagy aszexuálisak. Ellenben azokat, akik a semmire fel vállalnak gyereket, pedig abszolút.
"A homoszexualitás valahogy nem illik bele a túlélés fogalmába, hiszen nem tudják fenntartani a fajt!"
Ez csak feltételezés, és nyilvánvalóan hibás is. Akkor a dolgozó és a katona hangyák is feleslegegesek a hangyabojban, mert azok sem tudják fenntartani a fajt. Ja, mégsem, leginkább pont ők tartják fenn a fajt.
"De inkább tényleg azzal van a probléma, hogy "meleg büszkeség" címszóval, végigvonaglanak a városon! "
Én egy felvonulást se láttam, úgyhogy nem tudom, hogy kulturáltan viselkednek-e. Te hányat láttál? A tévéfelvételeken mindenesetre nem volt semmi kirívó. Nyilvánvalóan okuk és joguk van ugyanakkor a kulturált tüntetésre, mert durván hátrányosan megkülönböztetik őket sok helyen.
"Én sem kiabálom szét a világba, hogy pasi létemre a lányokat szeretem!"
Jobb is, a "pasi" szót saját magadra használva elég homokos kifejezés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!