Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok az index.hu-ra...

Mit szóltok az index.hu-ra kitett "karácsonyi" képhez?

Figyelt kérdés

[link]

Én nem vagyok olyan aki húdenagy vallásosnak mondja magát. De még az index annyit se tudott kitenni, amit szinte minden oldal kitett (a GYK is), hogy boldog, békés karácsonyt kívánunk.

2013. dec. 25. 18:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnt fel h ezen a képen se a Mikulás se Jézus, se karácsonyfa nincs leszarva? Nem értem ti miért akarjátok leszarni a menórát illetve azzal szar lapátolni.
2013. dec. 25. 21:56
 32/36 anonim ***** válasza:

Nincs semmi probléma, ha a saját jelképeiket is így kigúnyolják, de azt nem lehet, mert az antiszemitizmus! Undorító, uszító politikájukkal csak a saját sírjukat ássák!

Észre kellene már venniük, hogy sokakat nem vonz a buzulás, az erkölcstelen, mocskos élet, amit ők szeretnének! A buzulás, drogozás, züllés, az anyagi javak habzsolása, mindenki-mindenkivel! Ez a Római Birodalom végnapjait idézi, ott is a végén csak züllés ment és szó szerint tök ugyanez! El is jött az összeomlás és a sötét középkor!

2013. dec. 26. 09:47
 33/36 anonim ***** válasza:
38%
Hát most remélem nem lesz egy sötét új kor. Szeretnék amúgy kérni egy forrást amibe le van írva h aki kirakta a képet zsidó. Fogadjunk h magyar készítette és nincs is vele semmi baj mert ebben a képben semmi provokáló nincs
2013. dec. 26. 10:08
 34/36 anonim ***** válasza:
21%
ne tudni zsidó vagy nem zsidó tette ki, de az biztos hogy az illető egy kereszténygyűlölő pogány liberálbolsevik volt!
2013. dec. 26. 10:27
 35/36 anonim ***** válasza:
34%
Jajj ne játszd már a nagy keresztényt. Ebben mi a keresztény gyűlölés? olyan sok baromságot tudtok össze hordani. Ha ennyire vallásos is lennél akkor is az a magánügyed és nem kell hangoztatnod h téged mennyire felháborít egy vicces kép mert a 21. században már nem szabad h egy embert a vallás irányítson.
2013. dec. 26. 11:30
 36/36 anonim ***** válasza:
Egy cionista hírportál provokációja. Ez a véleményem.
2013. dec. 27. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!