Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a baja az Index.hu-nak a...

Mi a baja az Index.hu-nak a Hírcentrummal?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a cikk, el lehet olvasni. Aztán meg lehet nézni a Hírcentrum videóját (a cikk első linkje): [link]

Ezalapján nem csúsztatott a Hírcentrum, mert a kérdésre érdemben nem válaszolt, KÉSŐBB a sajtótájékoztató végét, amikor interjúvolni lehetett volna, valóban nem várta meg.

A később-öt azért emeltem ki, mert ezt a szót használták az összefoglalót készítők, és ez bizonyítja, hogy nem csúsztattak.

Nem mellesleg miért írja azt az Index.hu, hogy "tíz éve megcáfolt a pedofil múltja"?

A saját önéletrajzi könyvében írta le. Amennyire azért nem lett belőle bírósági ügy, mert már elévült, de a büntethetetlenség nem jelent ártatlanságot.

Én úgy látom, hogy aki itt csúsztat az éppen az index.hu és nem értem miért teszik. Az ellenségem ellensége a barátom alapon szeretik ezt a Cohn-Bendit-t, vagy mert az ott dolgozó szerkesztők az "elvtársukat" látják benne?

2011. ápr. 8. 07:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Csúnyán le leszek pontozva, de:

"Daniel Cohn-Bendit márciusban közleményben utasította el, hogy egyes magyar médiumok tíz éve megcáfolt pedofil múltjával akarják hiteltelenné tenni a magyar médiatörvényről és Orbán Viktorról megfogalmazott kritikáit. Múlt pénteken ehhez képest az MTV Híradója meghamisította az Európai Zöldpárt sajtótájékoztatóján történteket." ennyi a lényeg. Érdekes módon mindig akkor "fedezik fel" a "pedofil múltját, mikor épp bírál valakit.

Ha a bíróság felmentette, akkor valószínűleg alapos oka volt rá. Ha mégis bűnös lenne, akkor bizony rohadjon el!!!

"A saját önéletrajzi könyvében írta le"

Olyat nem írt, hogy ténylegesen szexuálisan közeledett volna bármely kisgyermekhez.

2011. ápr. 8. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és még valami: mielőtt valami f*szfej azzal jönne, hogy mentegetem a pedofilokat: a pedofilok a feketelistám élén szerepelnek. Nem tekintem őket embernek és bizony az ő esetükben indokoltnak tartom a halálbüntetést!
2011. ápr. 8. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Kár, hogy az index.hu-nak nem a pedofilokkal van baja!

Ez a Cohn-Bendit egy piszkos gyermekmolesztáló, az ilyet irtani kell!

2011. ápr. 8. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Az index egy liberális internetes újság, ergo védi az ilyen pedolfilféleségeket, ezeket a zöld trutymókat, am sok indexes nyíltan drogozik, van fenn pár videó is fenn. Az MTI HÍRCENRTUMMAL meg az a bajuk, hogy rossz fényben állítják be az ő imádott politikusukat.
2011. ápr. 8. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, a liberalizmussal ezért is vannak problémák, hogy az ilyen degeneráltakat is védi. Ez bizony káros dolog és lejáratja az egész eszmeiséget. Más részről viszont vannak jó elemek is a liberalizmusban: például, hogy elítéli a származás megkülönböztetését!
2011. ápr. 8. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Sőt! Sok FIDESZ-es, MSZP-s, Jobbikos, KDNP-s nyíltan drogozik (cigi, alkohol, kávé, csoki, fű).
2011. ápr. 8. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hopp bocsánat. Kihagytam az LMP-t. Annyit módosítanék, hogy a füvezést persze egyik pártban sem nyíltan csinálják.
2011. ápr. 8. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Na :D pont a Zsindex vádaskodik hogy a Hircentrum híreket hamisít :D

Bagoly mondja verébnek...

2011. ápr. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!