Mi a baja az Index.hu-nak a Hírcentrummal?
Itt a cikk, el lehet olvasni. Aztán meg lehet nézni a Hírcentrum videóját (a cikk első linkje): [link]
Ezalapján nem csúsztatott a Hírcentrum, mert a kérdésre érdemben nem válaszolt, KÉSŐBB a sajtótájékoztató végét, amikor interjúvolni lehetett volna, valóban nem várta meg.
A később-öt azért emeltem ki, mert ezt a szót használták az összefoglalót készítők, és ez bizonyítja, hogy nem csúsztattak.
Nem mellesleg miért írja azt az Index.hu, hogy "tíz éve megcáfolt a pedofil múltja"?
A saját önéletrajzi könyvében írta le. Amennyire azért nem lett belőle bírósági ügy, mert már elévült, de a büntethetetlenség nem jelent ártatlanságot.
Én úgy látom, hogy aki itt csúsztat az éppen az index.hu és nem értem miért teszik. Az ellenségem ellensége a barátom alapon szeretik ezt a Cohn-Bendit-t, vagy mert az ott dolgozó szerkesztők az "elvtársukat" látják benne?
Csúnyán le leszek pontozva, de:
"Daniel Cohn-Bendit márciusban közleményben utasította el, hogy egyes magyar médiumok tíz éve megcáfolt pedofil múltjával akarják hiteltelenné tenni a magyar médiatörvényről és Orbán Viktorról megfogalmazott kritikáit. Múlt pénteken ehhez képest az MTV Híradója meghamisította az Európai Zöldpárt sajtótájékoztatóján történteket." ennyi a lényeg. Érdekes módon mindig akkor "fedezik fel" a "pedofil múltját, mikor épp bírál valakit.
Ha a bíróság felmentette, akkor valószínűleg alapos oka volt rá. Ha mégis bűnös lenne, akkor bizony rohadjon el!!!
"A saját önéletrajzi könyvében írta le"
Olyat nem írt, hogy ténylegesen szexuálisan közeledett volna bármely kisgyermekhez.
Kár, hogy az index.hu-nak nem a pedofilokkal van baja!
Ez a Cohn-Bendit egy piszkos gyermekmolesztáló, az ilyet irtani kell!
Na :D pont a Zsindex vádaskodik hogy a Hircentrum híreket hamisít :D
Bagoly mondja verébnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!