Mit szóltok az index.hu-ra kitett "karácsonyi" képhez?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan aki húdenagy vallásosnak mondja magát. De még az index annyit se tudott kitenni, amit szinte minden oldal kitett (a GYK is), hogy boldog, békés karácsonyt kívánunk.
2013. dec. 25. 18:17
21/36 anonim válasza:
jézus márja szent józsef tényleg kell ez a stilus a szeretet ünnepén állitolagos hívő keresztényektől...
22/36 anonim válasza:
23/36 anonim válasza:
Drága 60%-os kommentelő társam. Míg formailag úgy tűnik, mintha nekem válaszoltál volna, tartalmilag semmi köze nem volt a válaszodnak ahhoz, amit írtam. Kérlek olvasd el még egyszer, jó alaposan a válaszomat (mind az egy mondatot, marha nehéz feladat), majd utána fogalmazz meg egy olyan választ, aminek köze is van hozzá. Már ha vitázni akarsz. Ha csak zsidózni jöttél, akkor nem muszáj.
24/36 anonim válasza:
Kedves Zsidózók!
Az megvan, hogy Jézus is zsidó volt?
25/36 anonim válasza:
Jah megvan. Szeretett volna király lenni és békét hozni ezért megkínozták a társai és kifeszítették. Ez megvan?
26/36 anonim válasza:
És az megvan, hogy ez csak egy mese?
Amúgy nem akart király lenni, ezt nem tudom, honnan veszed.
27/36 anonim válasza:
onnan hogy én értem amit olvasok nézd meg mi van a fején
28/36 anonim válasza:
am a mese nevében ölik a palesztin gyerekeket mert egy mesekönyvben azt nekik igérte a mítikus lény
29/36 anonim válasza:
A töviskoronát a tömeg aggatta Jézusra csúfolódásból! Olvasd el a Bibliát, ha már véleményt akarsz nyílvánítani a pasasról, máskülönben igen komoly önellenmondásokba fogsz rohanni!
30/36 anonim válasza:
aljas libbsoli provokáció egy aljas libbsoli oldaltól! csak erre futja tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!