Mit szóltok az index.hu-ra kitett "karácsonyi" képhez?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan aki húdenagy vallásosnak mondja magát. De még az index annyit se tudott kitenni, amit szinte minden oldal kitett (a GYK is), hogy boldog, békés karácsonyt kívánunk.
2013. dec. 25. 18:17
11/36 anonim válasza:
jajj már értem mi ez a zsidós posztok megint most ez előtte a felméréses teszt az antiszemitizmusról. Nézzétek meg kuruc.info-t vagy is inkább ne nézzétek a szennyt, de a lényeg h most a kuruc megírta a sok hülye 14 éves kölyök meg most ezt okádja magából.
12/36 anonim válasza:
Hát igen mit is vár az ember a nulla Iq-s emberektől...
13/36 anonim válasza:
Miért baj az, hogy kiraktak két nem létező, kitalált emberkét egy képre? :) Ennyire vallásosak vagytok? Pedig én már reméltem, hogy kihal az összes vallás pár éven belül...
14/36 anonim válasza:
Nekem tetszik. A karácsony unalmas, elcsépelt, giccses.
15/36 anonim válasza:
Még h vallásosak.... akkor nem irkálnának hülyeségeket karácsonykor. Ezek is csak akkor láttak templomot belülről mikor megkeresztelték őket, ilyenkor meg játsszák a nagy vallásos embert. Én csak a vallást csak azért szeretem mert van pár munkaszüneti nap egyébként én se bánnám ha eltűnne.
16/36 anonim válasza:
Hibbant liberálisoktól mást ne várjunk...azért kíváncsi lennék mekkora lenne az ajvékolás,ha olyan kép lenne fent,hogy valaki ganét lapátol egy menórával.
17/36 anonim válasza:
Drága 60%-os, egy ilyen kép mégis milyen tekintetben jelképezne bármit is a karácsonnyal kapcsolatban?
18/36 anonim válasza:
20.
Ha nekik szabad, akkor másoknak is.
Vagy vannak az egyenlőbbnél egyenlőbbek?
20/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!