Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem lehetne végre csinálni...

Nem lehetne végre csinálni valamit a sok felesleges/"értelmesincs" felsőoktatási szakkal?

Figyelt kérdés

Tudom, eleinte sokaknak fájna....

De ez így, ebben a formában akkor sem mehet tovább.

2013. dec. 21. 11:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Nem feltétlenül, ugyan is sok esetben vannak ráépülő tárgyak és ha nincs keresztfélév, akkor biza megszívod.

Például az ELTE IK-nk aki a matematika alapozást bebukja most például, már kapásból GARANTÁLTAN nem tudja befejezni 3 év alatt a BSc-t, mert úgy alakulnak az előfeltételek."

Tudom, nem feltétlenül, de ha buksz egy tárgyat még nem fogsz kötelező jelleggel csúszni, még akkor sem ha épül rá valami, mert lehet, hogy van keresztfélév. Én is tudom milyen az egyetemi oktatás, ne nekem magyarázz, hanem UFOTOCH-nak :D

Egyébként UFOTOCH, ha nem érted, én szívesen leírom neked privátban, csak nem tudom eldönteni, hogy most kötözködsz, vagy csak nem jártál/jársz egyetemre és emiatt nem igazán tudod, hogy milyen ott az oktatás.

2013. dec. 21. 22:54
 32/34 UFOTOCH ***** válasza:
Én értem amit írsz, a bukás alatt én azt értettem amit próbálsz nekem megmagyarázni.
2013. dec. 21. 23:56
 33/34 anonim ***** válasza:

@22:54: Neked magyarázom, mert ez a "nem lehet megbukni" szerintem sem helytálló mondat.

Már értem mire mondtad, de ugyanakkor 1-1 tárgyból ha félévet kell ismételni az ugyan úgy bukás, hiába csak 1 tárgy újrafelvételét jelenti és nem az összeset egyszerre.

2013. dec. 22. 00:28
 34/34 anonim ***** válasza:

"Már értem mire mondtad, de ugyanakkor 1-1 tárgyból ha félévet kell ismételni az ugyan úgy bukás, hiába csak 1 tárgy újrafelvételét jelenti és nem az összeset egyszerre."

De ez nem klasszikus bukás, hogy akkor most minden tárgyadat újra kell tanulnod, mint általánosban meg gimiben. Épp ezért félrevezető, ha azt mondod, hogy megbukott valaki egyetemen. Azt mondjad helyette, hogy elbukott egy tárgyat aztán kész. Ez szinte mindenkivel megesik egyszer.

2013. dec. 22. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!