"be kellene vezetni a nemetet a magyart eltorolni es az orszagot ausztriaval egyutt nemetorszaghoz kellene csapni"
Anyádat meg kecskével hágatni!
Tanulj történelmet és megtudod,. Ne a ballibsik felé húzódj hanem a nemzetiek felé. Tanulj történelmet és kultúrát aztán rájössz. Az,hogy a tvből folyik a szar, a politikusok meg hazaárulok NEM AZ ORSZÁG, hanem a birka nép tehet, akik sírnak, de mégis ugyanarra szavaznak.
A munkáspárt takarodjon már, elég volt belőlük 100 milliókat öltek és nyomorítottak meg,mert nem komcsik voltak. Milyen jó,hogy a sportolóink külföldön folytatták,hogy megbecsüljék és ne börtönbe vágják őket..
+ az ország tönkretétele és eladósítása...
Kérdező: tényleg tanulj és olvass kicsit, de ne az indexen,origón, hir24-en... hanem történelem könyveket..
a mostani kultúra (káromkodás,bunkóskodás,lopás,rablás és becstelenség) az a kommunizmusnak köszönhető. 1938-ig még volt becsület az emberekben, most meg már.. néz meg 1 idős embert a vonaton, bámulja a másikat ha nem tetszik neki,figyeli,hogy mit csinál, ami rohadt idegesítő, vagy az idősek végig gázolnak mindenkin, nem szólnak,hogy nem férnek el,hanem erővel neki mennek.. ez a drága kommunizmus maradványa, mindent erőszakkal!
Ha olyan szar Magyarország!?! Akkor amikor magyar király volt,miért volt erős és jó ország?! Ha valaki hazafi akkor az országért dolgozik, értékrend a család, a hit, a becsület, a haza. (nem ilyen sorrendben). A komcsiknál meg semmi ilyesmi, csak lopni!
Aki meg Ausztriához akar csatlakozni,az húzzon oda kifelé, de ne az én hazámat akarja másnak odaadni,mert az NEM magyar ember, csak egy hazaáruló féreg. :)
Igenis szükség van ilyen kérdésekre, főleg manapság! Természetesen a gyűlölködések nem maradhatnak el, miért is maradnának?!Most elsősorban a kérdezőnek reagálok, aztán lehet pontozni, bár általában nem szoktam hülyeségeket irkálni.
Magyarországon szinte majdnem mindennel gond van. A politika és a történelmi események a ludas elsősorban ez persze nem vitás. Ezt az országot egyszerűen tönkretették! Ezt már nem lehet visszacsinálni. Szándékosan tönkre vágták. A nyugat és a csodálatra méltó politikusaink, akik természetesen mind zsidók. Nem magyar emberek, zsidók! nem ugyanaz! Én zsidó hajléktalant még nem láttam életemben, pedig jártam, járok sokfelé. Az összetartást irigylem is tőlük, abból lehetne tanulni, okulni. Itt már alig van igaz magyar, ha pedig van, akkor nem olyan beosztásban dolgozik ( ha dolgozik egyáltalán ), hogy lenne jelentősége. Említhetem a történelmet is, a felejthetetlen Trianon-t! Máig nem tudtuk kiheverni, nem is csodálom, de........a büdös életben nem lesz már a mienk! Ott már új Államformák alakultak ki, új nemzetek. Majd biztos megsajnálnak minket és igazat adnak nekünk? Ugyan, még 200 évet várhattok erre, de addigra már nem is lesz magyar ember. Szétcincált Nemzet lettünk itt Európában, akiknek semmibe sincs komoly beleszólásuk! Az itthoni pártok egyszerűen csak hülyítenek minket, mert tudják hogy ez mindig bevált, beválik, teljesen mindegy hogy Jobbik, Fidesz, Mszp....itt a mentalitás a lényeg, a gazdaság mellett! De a végére hagyom azt ami a legjobban fáj nekem, mégpedig azt hogy a magyarok össze sem akarnak tartani. A többség nem akar megváltozni továbbra sem! Nem akar máshogy felkelni továbbra sem, nem akar másokról példát venni továbbra sem. Továbbra is retteg a változástól az átlag magyar, mert beleivódott az elmúlt 60-70 év folyamán. Nézzétek meg egész Európát, minden országban előfordulhatnak hosszan tartó lázadások, tüntetések, lemondanak, lemondhatnak miniszterek......nálunk nem! Azt kell hogy mondjam, tényleg nincs még egy ilyen birka nép itt Európában! Szóval, a mai Magyarországban kedves kérdező, ahol naponta verekednek össze emberek a BKK járatain, akár egymással, akár az ellenőrökkel, ráddudálnak a zebrán ha át akarsz menni, pofátlanul reagálnak az eladók neked az üzletekben ha feltartod őket, a szemedbe mosolyognak a barátaid, barátnőid, de közben csakis érdekből teszik, ha van miért tenniük ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek ), abban az országban ahol szinte már több a kisebbség mint a fehér ember...........nem tudok mit szeretni!!!! Ez van!
Hogy mit lehet itt szeretni? Szeretem az (egyenlőre) országban maradt családtagjaimat és barátaimat. Szeretem a szép városokat és azok műemlékeit, látványosságait: Sopron, Esztergom, Tata, Balatonfüred, Tihany, Fertőd.
Imádom a Pick szalámit, házi sonkát, hurkát és kolbászt (ilyet külföldön nem csinálnak), Győri édes termékeket, Boci csokit, stb. Büszke vagyok a híres zeneszerzőinkre, költőinkre, íróinkra. Jelenleg Liszt Ferenc és Móra Ferenc a kedvencem.
Örülök, hogy egy ilyen különleges nyelv az anyanyelvem, mint a magyar, melyhez hasonló egész Európában nincs.
Bajom csak az itt élő emberekkel van. Nem mindegyikkel, csak a nagy részükkel. A sértődések elkerülése végett inkább nem részletezném.
Inkább azt mondanám el, hogy Magyarországban mit NEM lehet szeretni?
Két dolgot: a politikát, meg hogy több cigány van, mint munkahely. Milliónyi mást viszont lehet.
Két dologra tudnék gondolni. Szeretni a magyart, és az országot lehet. Már aki képes rá, mert érti, miért.
Látom itt sokan vannak, akik eltanulták a római szenátor, Cato gondolatmenetét. Akinek pedig mindenről ugyanaz jutott eszébe (neki Karthágó, az ittenieknek a zsidó). Aki ilyen egysíkúan él, nem csodálom, ha rossz a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!