3/18 A kérdező kommentje:
Igen csak negatív értelemben az a baj.
2013. dec. 11. 08:47
4/18 anonim válasza:
Ezt az országot nem lehet, de nem mindenki, sőt kevesek tudnak elvándorolni!
5/18 anonim válasza:
Szeretem a családomat, barátaimat, a kultúrát, gasztronómiát, szép tájakat, hogy az emberek az anyanyelvemet beszélik... Ja meg a nagyobb arányban előforduló csinos lányokat :)
Kérdező, vagy milyen válaszra vártál?
6/18 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, igazából költői kérdés volt, mert nekem annyira tele van a hócipőm az egész országgal. Ilyen hogy család meg barát az oké, ilyen máshol is van. Igazából arra lennék kiváncsi hogy aki tényleg hazafi és büszke a magyarságára annak mi jár a fejeben.
2013. dec. 11. 08:54
7/18 anonim válasza:
Ha kizárod az életedből a politikát (ami nehéz!), akkor sokmindent. Élni/megélni benne nehéz, illetve belülről nézve az emberek inkább egymás ellenségei, mint polgártársai. Viszont maga az ország szép, látványos, a látványosságok valóban szépek. Csak itt sem szabad a látványosság mellé két utcával benézni, mint sok helyen.
8/18 anonim válasza:
Ez egy gyönyörű és nagyon gazdag ország. Csak éppen a javak mocskos emberek kezében vannak. Ha visszaszerezzük ezeket (földek, gyárak, infrastruktúra), akkor mindenki számára élhető körülményeket lehet teremteni. Munkáspárt 2006
10/18 anonim válasza:
be kellene vezetni a nemetet a magyart eltorolni es az orszagot ausztriaval egyutt nemetorszaghoz kellene csapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!