Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jogos ez a felvetés?

Jogos ez a felvetés?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondokodom azon, hogy szerintem az USA fogja kirobbantani a III.világháborút (már ha lesz valamikor). Én úgy látom, hogy az USA mindig "kis szemtelen" volt.. Beleavatkozott az európai politikai és gazdasági életbe, holott semmi köze nem volt hozzá,és olyat is hallottam, hogy elvileg az ikertornyos terrortámadást is ők rendezték, hogy háborút indíthassanak Afganisztán ellen, kb. ugyanígy most Szíriával. Mit gondoltok erről?
2013. dec. 2. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"kis szemtelen" :D

Sajnos nagy szemtelen. A világ legütőképesebb, és legmozgékonyabb haderejével, és legfejlettebb légierejével rendelkezik. A harmadik világháborút önerőből is bírnák hónapokig, akármelyik másik ország ellen. Államgazdasági tartozásaikat pedig onnantól kezdve semmisnek tekintenék, hogy kitörik a harmadik világháború, szóval ez sem lenne számukra többé korlátozó elem. Ezek a tények, sajnos.

2013. dec. 2. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
De nyugtasson meg az, hogy a mai napig a numero uno a terrorszervezetek "nukleáris robbantási stratégiájában", szóval ha a közeljövőben civil áldozattal járó atomrobbantás történik, az jó eséllyel az USA-ban lesz.
2013. dec. 2. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Végre valaki nem néz hülyének.. :D Egyébként félreértés ne essék, nem kívánok nekik semmi rosszat, csak egyszerűen annyira álszentek és ravaszok..
2013. dec. 2. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én viszont igazán rühellem azt a s.eggostoba, hihetetlenül arrogáns, bunkó, iskolázatlan, nevetségesen bugyuta nemzetet. Félreértés ne essék.

A legértékesebb emberek a United States-en belül az anyaországukban is szellemi munkát végző emigránsok. Na ők okosak -döntő többségük legalábbis-. Nade az átlagamerikai hamburgerfaló prolinál ostobább, önteltebb céltalan létű életforma talán a földön sincs még egy.

2013. dec. 2. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány amerikaival találkoztál már életedben?
2013. dec. 13. 21:17
 6/6 dickharta ***** válasza:
jó reggelt kérdező! :)
2014. jan. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!