Igaz a felvetés, a rögzített árfolyamú végtörlesztéssel kapcsolatban?
Eleve nem hiszek abban, hgoy 150 ezer ember végtörleszteni tud esetenként 5-10 millió forintot.
Eleve lakásra nem volt pénze, de most a dráguló részlet mellett hirtelen van 5-10 milkója?
Lehet, hogy a politikusok és családjaik hiteleit végtörlesztik csak kedvező árfolyamon.
elég valószínű ez a forgatókönyv.
a devizahitelesek többsége rosszul fog járni, amennyiben nem tud végtörleszteni.
ez van. megszívták.
Igen, igaz a felvetés. Már csak az a vicc, állitólag valahol olvastam,hogy aki Ft-hitelre váltás nélkül akar végtörleszteni, annak is kell egy kereseti igazolás. Tehát, ha én bemegyek a bankba, és azt mondom, hogy végtörlesztek, kell egy kereseti igazolás hozzá, mondjuk ha azt a pénzt családtól kölcsön kaptam..
Amúgy aki nem fog tudni végtörleszteni, ill. Ft hitelre átváltani,a kkor az Isten mentse meg, mert aki benntmarad a devizarendszerben ezek után, akkor nem lennék a helyében.
Egy ilyen gondolatmenet akkor ér valamit, ha meg vannak nevezve benne konkrét mennyiségek. Mert az, hogy "sok", meg "jelentős" és "nagyon", nem sokat ér.
A 20:27-es hozzászólással értek egyet, ez a pár száz mrd Ft nem fog érezhető változást okozni.
Mondjuk ha a devizahitelesek 100%-a kérné a végtörlesztést, érdekesebb lenne a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!