Szerintetek baj ha utálok pár országot, jogosan?
Már tavaly óta kezdtem el utálni pár országot jogosan.
Pl:
Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna, Ausztria, Horvát ország, Bosznia és Hercegovina ezeket azért mert a történelmi Magyarország területe volt az ahol már nem a mi területünk van. (legszívesebben vissza foglalnám a régi területet ha lenne elég hadseregem) Romániát azért is mert lopkodnak, cigányok meg amellett hogy ellopták a területünket amellett még volt képük a dél alföldre bekocsikázni..
Franciaországot azért mert ott volt ugyebár a trianoni béke..és nem volt beleszólásuk a magyaroknak abba hogy a terület megmaradhasson.
Kínát, Japánt azért mert baromi sokan vannak és mindenkinek egy hülye feje van. Egy ilyen hülye csík szemük van és össze lehetne őket téveszteni, na meg mozgás tér sincs..
Ázsiát azért mert néhány ország vissza maradott. ( Tudom hogy Kína Ázsiába van)
Nos hát ezeket utálom. Tudom rossz dolog hogy utálom a többi országot de Európa országait amiket felsoroltam igazán jogosan utálom.
Véleményetek? ( Anyázást, káromkodást stb-t mellőzzétek lécci)
21:33: nem kell még tovább bizonygatnod a nyilvánvalót... :DDD
De azt mondjuk elmagyarázhatnád, hogy például Szlovénia, Irak vagy Kuba hol rúgott bele a magyarokba, te nagy hazafi... :DDD
mit ártott? - Irak: Irakban több magyar katona vesztette életét iraki terroristák által!!!
Szlovénia: Szlovénia is elrabolt területeket Magyarországból
Kuba: a Szovjetunio legnagyobb barátja volt, s tudjuk a szovjetunio hogy szerette a magyar népet,a kkor a Kuba sem visoznyulhatott másképp!
Haver, pacsi! :D Sztem tök igazad van, (jó szegény kínaiaknál besírtam xdd) én se szeretem nagyon Romániát, Szlovákiát.
Igen, a Románok lopós cigányuk, és a jó édes anyjukat. :D
És jöhetnek a román b*zi kommentjeitek. :D Már várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!