Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha utálok pár...

Szerintetek baj ha utálok pár országot, jogosan?

Figyelt kérdés

Már tavaly óta kezdtem el utálni pár országot jogosan.

Pl:

Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna, Ausztria, Horvát ország, Bosznia és Hercegovina ezeket azért mert a történelmi Magyarország területe volt az ahol már nem a mi területünk van. (legszívesebben vissza foglalnám a régi területet ha lenne elég hadseregem) Romániát azért is mert lopkodnak, cigányok meg amellett hogy ellopták a területünket amellett még volt képük a dél alföldre bekocsikázni..

Franciaországot azért mert ott volt ugyebár a trianoni béke..és nem volt beleszólásuk a magyaroknak abba hogy a terület megmaradhasson.

Kínát, Japánt azért mert baromi sokan vannak és mindenkinek egy hülye feje van. Egy ilyen hülye csík szemük van és össze lehetne őket téveszteni, na meg mozgás tér sincs..

Ázsiát azért mert néhány ország vissza maradott. ( Tudom hogy Kína Ázsiába van)

Nos hát ezeket utálom. Tudom rossz dolog hogy utálom a többi országot de Európa országait amiket felsoroltam igazán jogosan utálom.

Véleményetek? ( Anyázást, káromkodást stb-t mellőzzétek lécci)

2013. nov. 23. 17:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Jártál már külföldön? Én már szinte minden európai országban. Sosem szabad egy népet a politikusaikkal azonosítani. Az egyszerű átlagember ennyit akar: megélni a pénzéből, egészséges lenni, nevelni a gyerekeit.

Keresztben - hosszában bejártam pl. Romániát is, s soha egy rossz szót nem szólt hozzám senki. Szlovákia ugyanez.

Szélsőségesek mindenhol vannak, de a legtöbb esetben a tudatlanság okozza.

Persze, vannak sérelmeink, veszteségeink. De gondolj arra, hogy a legtöbb szomszédos országban élő egyszerű ember, azt sem tudja, mi az a Trianon. Nem tudják, nem így tanulták. De attól még jóravaló, hétköznapi emberek.

S hogy a kínaiaknak hülye fejük van? Szerintük meg lehet, hogy nekünk, nézőpont kérdése.

2013. nov. 23. 17:57
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

igen, jogosan utálod ezeket!

én utálom a felsoroltjaid mellett mellett ezeket: ausztriát, németországot, csehországot, az usa-t, oroszországot, izraelt, olaszországot, kubát, észak koreát, kínát, irakot, svájcot, ciprust, görögországot, szlovéniát, horvátországot, törökországot, iránt, nagy britanniát és minden olyan országot aki eddig tönkre akarta tenni a magyar népet! vagy bele mert szólni a magyar ügyekbe!

de az összes közül legjobban az osztrákokat utálom! nekik volt a legrosszabb hatásuk Magyarországra!

2013. nov. 23. 18:26
 13/32 A kérdező kommentje:

ausztriába élnek az osztrákok :D

#1 válaszoló: Cigányok azok a románok, ők meg még Magyarorsz. megszállásakor is mikor mindenfajta nép szállta meg és lopták a területet nem volt elég nekik a területünk, még pluszba lopkodtak cuccokat is. És Erdélybe a magyarok voltak előbb nem a románok szóval attól hogy ott is románok éltek attól azt nem kellett volna ellopni.

Meg ha már annyira lopkodták a románok a területünket, akkor legalább ne tolják már be a képüket az országunkba. Nem elég hogy kicsi lett az országunk még van képük betolakodni. Azt megértem egy kicsit hogy Szlovákia a mi területünkön alakult meg mert jó ott volt a legtöbb szlovák, de Románia helyzetét nem értem meg, azt nem tudom elfogadni. Igazából kínán és japánon kívül minden nemzetet utálok aki Magyarország területéből akart lopni, bele szólni Magyarország helyzetébe pl usa, Antant.

2013. nov. 23. 19:06
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Te jó ég!Az a durva hogy ilyen a kérdező és a kis haverjai,miközben az érettségitárgyak közt ott van a töri,na meg a magyar.Szóval vagy egy nagyon iskolázatlan felnőtt,vagy egy nagyon buta gyerek.Jól állunk,mindkettő szörnyű.

Foglaljuk már rendszerbe mit,kit,utálsz miért,kiért!

"Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna, Ausztria, Horvát ország, Bosznia és Hercegovina ezeket azért mert a történelmi Magyarország területe volt az ahol már nem a mi területünk van. (legszívesebben vissza foglalnám a régi területet ha lenne elég hadseregem) "

Tényleg álljatok már le a trianonért síró hülye bőrfej katonanadrágos nagymagyarkodással.Unalmas már nagyon.Már majd egy egész generáció meghalt azóta.Már alig van néhány 100 embernél több,aki a Nagy Magyarországi határokon belül született volna.Nagyon szép hogy a történelemnek erre a fontos pontjára emlékszel sulipadból,de értelmetlen kardoskodni érte.Egy nemsokára száz éve megtörtént ,szinte az egész kelet-európai blokk gazdaságát átrendező döntést meg lehet változtatni szerinted?Kétlem.Ezekkel a határokkal alakult ki az egész mai közép-európai gazdaság. Nagyon mélyen kéne beleavatkozni mindenbe hogy visszaállítsuk.Erre meg a környező országokból a pénz mellet igény sincs rá.Szerintem értelmetlen kardoskodni a határon túli területekért.Megemlékezhetünk róla egy évben,mint gyásznap,de többet értelmetlen tenni.Különben akkor ilyen alapon az Angolok meg gyűlölhetnék a fél világot,mert hát mekkora volt a nagy Brit birodalom!De nem teszik!Mert belátták,ez van,a történelem megy tovább...

És az a primitív hozzáállásod miszerint az ott született emberek is bűnösek,mert mertek ott megszületni...Nevetséges.Te azt hiszed hogy a szlovákok,osztrákok,stb-k. mind valami robotok,akik azért élnek hogy keresztbetegyenek neked.Nem.Ők is emberek,semmit nem tudnának tenni,ha akarnának se,és semmivel nem járultak hozzá,a megszületésük előtt több évtizeddel meghozott rendeletért.

Mintha a magyarokra (köztük rád kérdező) azért haragudnának,mert a 10. század végéig állandóan feldúltulk a környező területeket.(mindezt a mi önös érdekeinkből)

Mennyire lenne fer ezért utálni minket?Semennyire,mert te,én,mások,semmit sem tettünk.Az őseink tették,akik nem mi vagyunk.Mint ahogy nem a mai németek masíroztak Moszkvánál,nem a mai Franciák harcoltak Lipcsénél,nem a mai angolok írtották a bennszülötteket,és nem a mai magyarok nyilazták szét fél nyugat-európát.

Na és eddig viszonylag normálisabbnak mondható érvekkel támasztottad alá a gyűlöletedet (nem normálisak,de a következők mellett...)

"Kínát, Japánt azért mert baromi sokan vannak és mindenkinek egy hülye feje van. Egy ilyen hülye csík szemük van és össze lehetne őket téveszteni, na meg mozgás tér sincs..

Ázsiát azért mert néhány ország vissza maradott. ( Tudom hogy Kína Ázsiába van)

"

Ez kész...Te helyből vagy nekifutásból vagy ilyen hülye?Először is:Mondjuk azért vannak sokan mert lehetőségük volt rá?Ha Magyarországnak ekkora területe/nyersanyaga lenne,egy idő után mi is ennyien lennénk.És különben is,egy kínai postairodában dolgozó recepciós például mit is tehetne ez ellen?Vegyi fegyvert kéne robbantani a metróikban vagy mi?

Másodszor:Az hogy kinek mi a normális arc,háááát...közel olyan szubjektív mint kinek melyik fagyi ízlik.Ez ellen meg még kevesebbet tud tenni egy ember mert ezért a durván 50 000 évvel ezelőtti evolúció tehető felelőssé.Ha te képes vagy az europid arcvonásaidat leküzdeni,akkor várd el egy mongolid embertől hogy leküzdje a mandula vágású szemét (ami különben evolúciós előny,a hóvakság ellen)

Harmadrészt:Mert visszamaradott?Képzeld,magyarországon még mindig ökör húzta ekés háromnyomásos földművelés volt,mikor Angliában már Wattson gőzgépei búgtak a gyárakban.Akkor a magyarokat is utálni kellett volna?Nem.Utólag viszonylag behoztuk a lemaradást.

Gondolom fél Dél-Amerikát,és egész Afrikát is gyűlölöd azon bűnéért,hogy a rossz dolgok miatt rossz az ország infrastruktúrája .Bár ha már ekkora nagymagyar vagy rámézhetnél az elsőosztályú magyar vasúthálózatra is,amiből Széchenyi óta x kilométert lezártak/felszedtek.Na ki jobb kinél?

Véleményem:Összegezve annyira utálod őket jogosan,mint én a dióbarna szemű embereket.Ezt a gyűlöletemet arra alapozom hogy a dió egyszer a fejemre pottyant,ez fájt,és biztos ennek a régi traumának az emlékeztetésére van egyeseknek dióbarna szemük.

2013. nov. 23. 19:06
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberek miatt utálnak minket is!
2013. nov. 23. 19:27
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

"És Erdélybe a magyarok voltak előbb nem a románok szóval attól hogy ott is románok éltek attól azt nem kellett volna ellopni."

Horvátországban pedig a magyarok előtt vagy 200 évvel éltek horvátok, szóval ennyi erővel nekünk meg a magyarokat kéne utálni, mert ránktelepedtetek.

Egy horvát, aki nem a magyarokat, hanem a hozzád hasonló gyűlölködő idiótákat utálja.

2013. nov. 23. 19:42
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez a 31 %-os tényleg egy paródia, ennyire h*lye ember nincs.
2013. nov. 23. 20:54
 18/32 anonim ***** válasza:
24%

hét persze, hogy nem vagyok hülye, sem paródia!

de rendes magyar ember ne szeret olyan országokat, akik belerúgnak a népünkbe folyamatosan!

tudom, ezt te ballib fejjel nem fogod fel, mert te szereted, ha Magyarországot és a magyarságot bántják!

szeressed csak a kirblóinkat, gúnyolódóinkat! a multikat, a bankokat, az ellenséges országokat! mind! csak magadról állítasz ki negatív bioznyítványt!

2013. nov. 23. 21:33
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, ha valaki szereti a hazáját és azért mindent megtenne. Ez dicséretes. De ha valaki szolgálni akarja a számára fontos ügyet, előbb tájékozódjon, képezze magát, olvasson. Egy könyvtári éves tagság 4 - 5 ezer forint, nem olyan nagyon megterhelő. Itt az internet is. Ha valaki érvelni akar a magyar nemzetet ért sérelmek ellen, akkor jobb ha töviről - hegyire ismeri a történelmet, az irodalmát a trianoni, az utáni kornak. Ismernie kell - ha csak vázlatosan is - más nemzetek történelmét, nézőpontjait, meg kell értenie az ő érveiket is. Nem baj, ha ismer idegen nyelveket.

De ha jön valaki, s közli, nem kedveli a ázsiaiak vágott szemű képét, meg kifejti, hogy a románok mind cigányok, lopnak, s képet ad széles látóköréről, az tulajdonképpen árt az ügynek. Én is erősen jobbos vagyok, de annak semmi értelme, ha fröcsögünk. Ez csak lehetőséget ad az ellen oldalnak, hogy ránk mutassanak, lám ilyen sötét az átlag jobboldali, "magyarkodó", a kapanyél kilóg a szájukon, anyázni, zsidózni, cigányozni tudnak csak. Ha valaki jó magyar akar lenni, előbb tanuljon.

2013. nov. 23. 21:49
 20/32 anonim ***** válasza:
Egy országot nem lehet jogosan utálni, tehát igen, ez baj.
2013. nov. 24. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!