Korrupcióellenesség, adócsalás ügyben hallotta már valaki, hogy egy orvos ellen vagyonosodási vizsgálatot rendeltek volna el?
Aki ide, az én városomba került(20ezres kisváros) és orvos 5 éven belül szép házat épített.De valahogy senki sem sajnálja tőlük, addig amíg eredményesen végzik a dolgukat.Persze van köztük olyan sebész is akinek igen sokan halnak meg a keze alatt mert mindenbe belemászik, abba is amibe nem kéne.De sokakat meg is gyógyított már meg és aki megteheti nem hálátlan.Ja és van olyan természetgyógyász(Kínában is tanult) akinél egy 15 perces konzultáció 30ezer és nem találkoztam még olyannak akin sikerült volna segítenie.Bár nem is nagyon érdeklődtem.
Kicsit szégyellem magam amikor arra gondolok, hogy milyen keveset tudtam nyújtani annak a plasztikai sebészorvosnőnek aki már kétszer operálta és rakta össze tökéletesre ,a darabolt ujjacskáim.Ahelyett h csonkolta volna mint már doktorok és dobta volna kukába . Egyszerűbb lett volna neki.
Relatíve keveset mert nekem az is szép pénznek számít.
Szerintem a doktorokat békén kell hagyni ,mert soha nem tudhatjuk mikor leszünk rájuk szorulva és nagyon kevés olyan van akire tényleg panasz lehet mert nem jól végzi a dolgát.Csak sajnos néha csodákat várunk tőlük, pedig ők is csak emberek és néha hibáznak is ami tragikus következményekkel jár.
Általában a munkájuk értékét nem tükrözi a fizetésük .Nem is csoda ha elmennek más országba.Ha pedig hálás vagyok ,mert nagyon sok múlt rajta és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával, ahhoz senkinek semmi köze , hogy mennyit adok neki.Még adóztatni is pofátlanság azt a pénzt.
Hidd el, nem az orvosokon kellene elkezdeni és talán folytatni sem.
Ugyanis az orvosnak saját akaratadból és persze a szokásjog kényszerűsége miatt Te adsz csúszópénzt.
Sokkalta másabb a helyzet a politikusainkkal, az állami cégek vezetőivel, akik az általad nem látható de általad befizetett adópénzeidet vágják tömegével zsebre.
És csak figyeld a vagyonkájuk nagyságát és a növekedés mértékét. Ajánlom a figyelmedbe pl itt a GYK-ben a Selmeczi Gabi féle vagyonka gyarapodás számítgatását.
Ne azokkal kezd akik még segítenek rajtad pl. meggyógyulni, hanem azokkal akik tényleg csak élősködnek.
Hidd el, nem az orvosokon kellene elkezdeni és talán folytatni sem.
Ugyanis az orvosnak saját akaratadból és persze a szokásjog kényszerűsége miatt Te adsz csúszópénzt.
Sokkalta másabb a helyzet a politikusainkkal, az állami cégek vezetőivel, akik az általad nem látható de általad befizetett adópénzeidet vágják tömegével zsebre.
És csak figyeld a vagyonkájuk nagyságát és a növekedés mértékét. Az aztán a pofátlanság. Ajánlom a figyelmedbe pl itt a GYK-ben a Selmeczi Gabi féle vagyonka gyarapodásának számítgatását.
Ne azokkal kezd akik még segítenek rajtad pl. meggyógyulni, hanem azokkal akik tényleg csak élősködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!