Egyetértenétek a marihuána orvosi célú felhasználásával? Magyarul, hogy az orvos felírhassa receptre (pl. daganatos vagy migrénes betegeknek) és kiválthassák a patikában.
teljes mértékben. az most egy dolog, bizonyos gyógynövényeket Nixon óta (nem volt még 100 éve sem) üldöz a politika, de attól még többezer éve használja az ember, nyilván nem véletlenül.
egyszer vége lesz ennek a boszorkányüldözésnek, szerintem még Magyarország is eljut erre a szintre, de ahogy most elnézem a palettát, elég soká, lehet hogy én már nem fogok élni.
Én azt mondom, hogy óvatosan. Nem egy gyógyszer, ami legális, és felírják, szintén okozhat függőséget. Szóval először rendesen tesztelni kell orvosságként, és ha megfelelő, akkor én is elfogadom.
Számomra alapvetően nem rosszak a drogok, mert legális vagy illegális besorolásuk merőben önkényes. Persze nem támogatom a szintetikus drogok terjedését, hiszen sok fajtájuk egyértelműen káros. Egyébként a drogok közül nagyjából csak a csokival meg az alkohollal szoktam élni :)
Szóval igen, ha bizonyított lesz jótékony orvosi hatása, mindamellett biztonságos, akkor én támogatnám.
Már bizonyították és ellenőrizték. Semmi mellékhatása sincsen kivéve az orvosi szempontból annak besorolt eufóriát:) Amúgy az orvosi fű ugyan az amit az utcán kapsz csak be van vizsgálva. Kísérleteztek valami kapszulákkal is de az eufóriaérzést nem tudták megszüntetni, a gyógyhatást viszont enyhítették.
Gond egy szál se csak kíváncsi voltam hány olyan antidrogos van aki még ez ellen is kapálózik.
Amúgy röviden fogalmaztam az érthetőség kárára. Nem daganat elleni gyógyszer hanem kemo elleni, szóval kiegészítő kezelés:) Megszünteti a folyamatos hányingert. És persze a fájdalomcsillapító hatása sem elhanyagolható. Ugyan ez a helyzet SM és AIDS esetén. A migrént valóban gyógyítja, akár csak az asztmát bár itt még keresik a biztonságos fogyasztás módját.
1. Forrás? (a kétes információé)
2. Mondjuk porlasztják vagy megeszik...
3. Szerinted ez volt a kérdés????
Tekintettel a migrénemre én alig várom már... Főleg, hogy a mostani migrén elleni gyógyszerektől csak szarabbul érzi magát az ember.
Nevetséges hogy most illegálisan használom gyógyászati célokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!