Menyit kéne keresnie egy tanúló orvos gyakornoknak?
szerintem 100 ezret.
borzalmas, hogy szegény nővérek alig kapnak valamit, de erről nem az orvospalánták tehetnek.
a nővéreknek nettó 160 és 300 között adnék.
07:00:
Nem feltétlen az orvosi a legnehezebb egyetem. Azért egy BME (Műegyetem) is nagyon durva, és ha hibázik a mérnök akkor szintén meghalnak az emberek (leszakad a híd, stb), és őt is börtönbe zárják.
" Abba gondolj már bele, hogy az orvos "tanonc", mennyit tanult eddig is, hogy egyáltalán fel vehesse a fehér köpenyt, és még mennyit kell, ahhoz, hogy orvos legyen. Az a baj, hogy a laikusok nem látják ezt."
Örüljön, hogy ingyen tanulhat, máshol ki kell fizetni a tandíjat is. Ezt a laikusok nem látják.
Mi az hogy ingyen tanulhat? Aki tanárnak készül az is, aki, aki jogásznak az is. Nappali képzés ingyenes. Persze csak ha nem költségtérítéses, de az meg csak az emberkén múlik, hogy tanul-e annyit, hogy államilag finanszírozott legyen. A 2. diploma is más. Általában azok írnak ilyeneket, akiknek a legnehezebb vizsgaidőszak is csak 3 hét felkészülést igényelt.
A méernők úrral egyet értek. Ő is rengeteget tanul, rajta is életek múlnak, és ezt meg kellene fizetni.
"Örüljön, hogy ingyen tanulhat, máshol ki kell fizetni a tandíjat is. Ezt a laikusok nem látják."
Pl. hol kell fizetni? Afganisztánban? Ha jók a felvételi pontjai akkor igenis tanuljon ingyen!
Pl az általatok a végtelenségig magasztal usa-ban.
" Általában azok írnak ilyeneket, akiknek a legnehezebb vizsgaidőszak is csak 3 hét felkészülést igényelt. "
Nem kell egyből szarrad dobálózni, nem járok egyetemre, nem az adófizetőkből élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!