Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha újrarajzolhatnád Magyarorsz...

Ha újrarajzolhatnád Magyarország határait, milyen területeket csatolnál vissza?

Figyelt kérdés
De mondjuk, hogy Nagy-Magyarország teljes visszaállításáról nem lehet szó, csak etnikailag igazolható revízió jöhetne szóba (természetesen az 1920-as néprajzi viszonyok szerint, nem a maiak alapján). Akkor hogyan húznátok határt?
2009. nov. 9. 22:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

Én olyan határt készítenék, ami körbeveszi, a Budapest, Balaton Sopron, zalai dombság Győr Dunakanyar területet.

Ez egy izgalmas és gazdag kis nemzetállam lenne.

Akik nem itt élnek, azoktól elnézést. ;-)

2009. nov. 10. 08:56
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ma már nem lehet nezetállamokban gondolkodni, annak vége. Gondoljátok végig, hogy a politikailag és gazdaságilag erős országok (pl.: USA, Anglia, Németo.,Franciao...) sem nemzetállamok már, remgeteg a bevándorló, akik a munkaerejükkel mára a gazdaság alapjai. Természetesen ezzel együtt új problémák is jelennek meg, de nem hiszem hogy elkerülhető lenne ez az út. Attól félek hogy maradiségból már megint lemaradunk, mint, ahogy tettük az már sokszor. És most nem a kommunizmusra gondolok, az egy kényszer volt. De a feudális viszonyok konzerválását mi választottuk.
2009. nov. 10. 09:53
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

23:001-es az nem Jekatyerinburg, hanem Kalinyingrád.

Nagyjából én az 1943-as Magyarországot tartom reálisnak, és elfogadhatónak.

Egyébként én az összes embert, aki az "ősi magyar föld" dumával jön, kitelepíteném az Urálba, mert az az ősi magyar föld, aztán majd megnézném mennyire akarnak majd akkor ősmagyarkodni, amikor Szurgut városában arra kelnek reggel, hogy elment a fűtés, kint meg -38fok van.

2009. nov. 10. 10:21
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Hozzá? Semmit, vannak szlovákiában élő magyar rokonaim, azt mondják nem szeretnének Magyarországhoz tartozni, sokkal jobb nekik szlovák magyarként élni ott. Ez ök mondják nem én, akiket elcsatoltak anno.
2009. nov. 10. 10:56
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Amerikát vazze!
2009. nov. 10. 12:27
 16/28 anonim ***** válasza:
20%

Én nem csatolnék vissza, sőt...

-Bács-Kiskunt és Csongrád megyét Szerbiához csatolnám,

-Zalát,Somogyot és Baranyát Horvátországhoz csatolnám,

-Hajdú-Bihart, Békést, és Jász-Nagykun-Szolnok megyét Romániához csatolnám (meglenne a tiszáig érő Románia álma),

-Vas, Győr-Moson-Sopron, és Komárom-Esztergom Ausztriához menne.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye Ukrajnához csatolnám,

-Nógrádot és Hevest pedig Szlovákiához.

Magyarországnak maradna Pest, Fejér, Veszprém és Tolna megye.

Megérdemelnénk még egy lecsatolást, sőt kettőt. Jobb kezekben van a föld szomszédjaink kezében.

2009. nov. 10. 14:20
 17/28 anonim ***** válasza:
19%
Meg csonka MO is sok nekunk. Mit kezdenenk egy nagyobb orszaggal?? Szerintem BP eleg lenne. A tobbit meg vigyek azok akiknek kell es az eletuket adnak erte! Fizethetnek erte Turo Rudi-val.
2009. nov. 10. 14:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Csak egy lovat hozzanak, mi?
2009. nov. 10. 22:31
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

"23:001-es az nem Jekatyerinburg, hanem Kalinyingrád. "

jajj, tényleg, valamiért összekevertem. bocsi, Kalinyingrádra gondoltam, csak már késő volt:D

2009. nov. 10. 23:19
 20/28 anonim ***** válasza:
23%
Egyet se több ember több gond.
2009. nov. 11. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!