Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Budapesten miért nem azonos...

Budapesten miért nem azonos típusú villamosokat vesznek?

Figyelt kérdés

Ugyebár jó néhány éve vették azokat a Siemens Combino villamosokat.

Most meg elvileg spanyol Caf járműveket rendeltek.

Miért nem ugyanolyan Combinot vesznek?

Ez a sok típus csak szervizelési gondokat okoz meg plusz munkát csinál.

Ja , meg vannak azok a hannoveri konzervdobozok amiket használtan szereztek be.Nem is értem minek vették őket meg, nem jobbak, mint a régi Tatra villamosok.

Ugyanúgy nincs bennük sem fűtés sem klíma.

2013. szept. 30. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is utaztam már Tátrán és majd lerohadt rólam a pulcsi...
2013. szept. 30. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg teljesen normális volt a 60%-os első hozzászólása... nem úgy mint a téma legelső hozzászólója...
2013. szept. 30. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
A mai városvezetés nem éri fel ésszel, mi az az egységes arculat. Öntelt beképzeltségében bármit bármivel párosít, azt gondolván "színesebb a város". Tényleg az. Meg otrombább, élhetetlenebb és alpáribb. De ezt ők nem érzik, mert nem értik.
2013. szept. 30. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért? Szerinted egyszerre kellene lecserélni mindig az összes villamost, ha kell, ha nem? Csak azért, hogy csupa egyforma villamos járja az utcákat? Sehol sem csinálják ezt ahol ekkora kiterjedt villamoshálózat van...lásd pl Krakkó..
2013. szept. 30. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!