Budapesten az UV villamosokat már kivonták a forgalomból?
Igen, 2006-ban.
Van egy szerelvény ami különlegesebb alkalmakkor szokott csalingászni, de azt ki kell fogni nagyon.
:-((((((((((((
Pedig én is nagyon szerettem őket.
És mik járnak helyettük?
Hungaroplan sincs, azzal az életben nem utaztam, csak a szentendrei múzeumban láttam... :( Az UV-t én is nagyon imádtam, csak mire megszerettem a töm.köz.-t, addigra szépen ki is vonták őket a forgalomból. Lesz asszem Húsvét hétfőn, a 21-es villamos számbúcsúztatója alkalmából egy nosztalgiamenet:
(mielőtt a moderátorok eltávolítanák a válaszom, nem az én blogom, és nem akarok reklámozni semmit)
ICS még van :) a 41, 47vonalán szoktam vele utazni meg a 49-esen. Nem szeretem őket... :( Az UV nekem is hiányzik... Apukám azt mondta, hogy főleg a hangjuk miatt meg a lassúságuk miatt vonták be őket... meg már öregek voltak... :( Csak azt nemértem, hogy akkor az öreg, sz*r, mindjárt széteső buszokat miért nem vonják ki? Még le is robbannak... :/ Vagy a vonatokat... :O Mindegy... :D
Nem tudja valaki, mikor indul újabb ilyen Nosztalgia Villamos valahol? Ha nem is megyek vele, legalább fényképet akarok róla... :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!