Miért szidják az emberek az Európai Uniót? Tudtommal megszavazták!
Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, 2004 máj 1. jén belépett Magyarország az Európai Unióba.
Ezt az emberek szavazták meg, a nép.
Most mégis sok embert hallom szidni az EUt.
Miért? Ők, mi szavaztuk meg.
Miért nem jó soha semmi?
Itt csak te vagy a "nethuszár" a szokásos hülyeségeiddel.
Mi, épült pár szökőkút és egyéb?
És ebből bizonyos részt befizet az ország, a másik részéből meg vesznek vissza máshol, tudod mint nálunk a rezsicsökkentés című mesénél. Az ugye világos?
Komolyan azt hiszitek, hogy a "jóságos eu" a két szép szemetekért ad pénzt?
És el tudom képzelni mennyire érdekli a szerbeket ha még a felvonulást is betiltották! :)
" 20:25: mióta egyenlő a melegfelvonulás az EU-
val? Valamiről lemaradtam?"
"eu norma"- tolerancia, meg mittomén mik"
"A Spanyolország az EU strukturális alap legnagyobb felhasználója volt.
Ha ilyen volumenű ,beruházások lehetségesek, akkor Magyarország miért nem csinál hasonlót? "
Akkoriban még más világ volt. Nagyobb hangsúly volt a felzárkóztatáson és nem kellett ennyi országra költeni.
Írország például a GDP-jének 8%-át is megkapta támogatásként.
Ezt ma már korlátozzák, az egy országra jutó nettó támogatások nem haladhatják meg évente a GDP 3%-át, ez Magyarország esetében 870 milliárd forint.
Persze ez is jelentős összeg, sok minden épül, de a felzárkózásra, jelentős javulásra kevés.
Gondolom vagy nem ők szavazták meg vagy pedig mégis, de csalódtak benne.
Ne legyél már ennyire fogyi...
Nem vagyok homofób, de engem is felháborít , hogy Szerbia akkor EU kompatibilis ha tartanak melegfelvonulás.
A szerbek eléggé.....mondjuk úgy, hogy több rendőr kellene biztosítani a felvonulást, mint Magyarországon.
Ezért egyenlőre "veszélyes" ott ilyen felvonulást tartani.
MEGSZAVAZTÁK?
55 % NEM MENET EL SZABVAZNI
16% ELLENE SZAVAZOTT!
mARADT 29 % !kEVESEBB MINT EGYHARMAD!
HA A SZLOVÁK TÖRVÉNYEK LETTEK VOLNA ÉRVÉNYBEN ma nem lennénk tagjai az eu nak!
oTT UGYANIS 50% PLUSZ 1 SzVAZAT A MINIMUM!
ez a valosag!
Akik elégedetlenek adják vissza a felújított óvodájukat, iskolájukat, adják vissza felújított tereket, járdákat utakat.
Járjanak gyalog, mert még a busz is EU-s forrásból van.
Ne dolgozzanak, mert bizony munkahely fejlesztésre-megtartásra is az EU adta a zsét.
Ne egyenek, mert a gazda a gépeit szintén EU-s pályázaton kapta.
Ne fűtsenek, mivel sok városban pályázati pénzből lett fejlesztve a közmű.
Meg úgy összességében, a sok elégedetlen számoljon.
Mit finanszírozott az állam és mit az EU.
1:100 kb az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!