Most ez komoly! Tényleg megszavazták, hogy elveszik a nyugdíjakat attól akiknek már van, csak mert nem töltötte még be a 65. -öt? Hát hol élünk mi? Már a nyugdíjunk se biztos?
Hol élünk, hol élünk... lehet az a baj, hogy még élünk.
Igen, elvették, megszavazták, CSAK A FIDESZ és ez volt a népakarat, meg blablabla.
Egyet mondok: itt dö.göljek meg a helyszínen a gép előtt ülve, ha még egyszer visszautasítok egy állást, mert nem akarnak rendesen bejelenteni. Mert húúú, mi lesz, ha beteg leszek, meg hogy lesz nekem nyugdíjam...
Há' bekaphatják!!!
Fizetem a TB-t, de ha elmegyek egy hétre, akkor jóformán semmit se kapok, ha szerencsém van, még ki se rúgnak, de ha valaki feljelent, hogy látott a városban (doki nekem se jön házhoz), még két évet is kaphatok, mint csaló.
Fizetem a nyugdíjjárulékot, és most is bebizonyították, hogy paripapimpilimpit fogok kapni, nem nyugdíjat, egy mozdulat, és elveszik, ha akarják.
Erre én minek fizessek??? Akkor kapjam zsebbe, és majd én félreteszem! Egy helyes, bécsi bankszámlán, nem itthon!!
Barátnőm most külföldön dolgozik, ő is most nyitott bankszámlát Bécsben, mielőtt pont az ő félretett pénze kéne a költségveti lyukak betöméséhez.
Vagy az új alkotmány révén egy természeti katasztrófánál önkéntes felajánlás lesz...
Itt már SEMMI SEM BIZTOS, lassan már a halál sem.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
Aha... az atomerőműi dolgozók szakszervezete is csak azért tiltakozik, mert unatkoznak.
ÁáÁ, hát nem veszik el tőlük... hát hogyne!
A magánnyugdíjpénztárakkal is ez volt: ááá, a Fidesz az nem veszi el a 14 havi befizetésünk, csak kölcsön, hát minek az neked most, mire nyugdíjba mész, visszakapod, ezt visszaadják.
Aztán valahogy mégsem ez lett a vége.
TE meg még hiszel a mesében??? Akkor meg is érdemled őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!