Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne létrehozni...

Hogyan lehetne létrehozni Magyarországon belül egy autonóm miniállamot?

Figyelt kérdés
Én most nem az elismerésre gondolok. Értelmes válaszokat kérek,melyben leírjátok azt, mire terjedhetne ki az autonómia,és hogyan működne ez az államszerű egység. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok. Előre is köszönöm!
2013. szept. 12. 16:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Köcsögöket szerintem is ki kell takarítani.
2013. szept. 12. 17:08
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Honnan lenne területe?

Mert jelenleg Magyarország területe Magyarországhoz tartozik.

Milyen jogalappal foglalnál területet miniállamodnak?

Hogyan tartanád meg, ha senki el nem ismer, nem áll mögötted semmilyen nemzetközi támogatás?

Mert ki lehet jelenteni, hogy a lakásom szuverén állam, szuverenitása meg a lakás ajtajáig terjed...attól még bejön a rendőr oszt' pofon vág.

2013. szept. 12. 17:25
 13/23 A kérdező kommentje:
Én másképp gondoltam. Egyes kisebbségek,amelyek Magyarországon csak azon a területen élnek,autonómiát kapnak. Lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3959.. 11. válasz
2013. szept. 12. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

"Nekem az, hogy én magyar ember vagyok. Ráadásul veled ellentétben épp a legősibb családból."

Ha szerinted rajtad kívül senki sem elég magyar, akkor ennek mégis mi jelentősége? :)

Amúgy melyik család leszármazottja vagy, ha már szóba került? Hogyan igazolnád?

2013. szept. 12. 17:42
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy ahhoz egy helyen jelentős kisebbség kellene, mondjuk egy megyényi területen a legtöbb "külföldi" BAZ-ban van de az ottaniaknak nem érdeke az autonómia mert akkor éhen hallnak...és amúgy sincsenek még többségben ott sem.
2013. szept. 12. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:

külhoni jelentése:

Magyarország határain élő MAGYAR ember.

külföldi jelentése:

Külföldön vagy Magyarországon élő NEM MAGYAR ember.

Itt nagy keveredés van ahogy látom csak azért írom..

2013. szept. 12. 19:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mint az 5. válasz írója kösz az elismerést. De viccet félretéve: Most autonóm körzetet akarsz: Ahhoz kell az anyaállam elismerése.

Ha önálló államra gondolsz: Kell hozzá a nemzetközi elismerés, diplomáciai kapcolatok felvétele. (Nagkövetet küldessza a mási országba, aki azt mondja elismeri az adott személy diplomáciai státuszát. Ha ezt elismerteted sok-sok országgal akkor elismernek a nemzetközi szervezetek) Mellesleg kellene pl. közigazgatási szervek, körülhatárolt elismert államhatár, belső törvények stb.

2013. szept. 12. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
16%
Es pontosan kik laknanak ebben az " autonom miniallam" - ban ha szabad kerdezni ?
2013. szept. 12. 23:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Hogy hol lenne ilyen miniállam? Nem kell nagylétszámú kisebbségnek lennie Magyarországon belül,elég az,hogyha azt a területet - mely legyen legalább egy négyzetkilóméter - kétharmados vagy annál még nagyobb többségben külföldiek lakják. Így az autonómiával,és az összes anyagi erőforrás ügyes kihasználásával az autonómia annak a területnek jót tenne.
2013. szept. 14. 17:21
 20/23 A kérdező kommentje:

Az URL a kitalált mavel autonómiáról pedig itt található:

[link]

2013. szept. 14. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!