Hogyan lehetne létrehozni Magyarországon belül egy autonóm miniállamot?
"Van közöttük nemzetközi jogi, és van technikai is."
Az le van szarva. Nem emiatt, hanem a magyar jog miatt nem hozhat létre. Egy köcsög külhoninak ugyan mi köze lenne már ehhez, aki nem is itt él?
"Egy köcsög külhoninak ugyan mi köze lenne már ehhez, aki nem is itt él?"
Miért, neked mi közöd van? Az ilyen emberek miatt kerüli el az összes határon túli Magyarországot...
Eddig az ötödik választ tartom a legértelmesebbnek. Amit kérdeztem:
Én most nem az elismerésre gondolok. Értelmes válaszokat kérek,melyben leírjátok azt, mire terjedhetne ki az autonómia,és hogyan működne ez az államszerű egység. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok. Előre is köszönöm!
És hogyha nem tartjátok ehhez magatokat,akkor kérlek,ne válaszoljatok. Köszönöm!
"Az ilyen emberek miatt kerüli el az összes határon túli Magyarországot..."
Én azt nagyon is remélem, hogy elkerülik. Ha egyszer egy bejönne megtudnád mi a magyarok Istene. Csak akkor már késő lenne.
"Miért, neked mi közöd van? "
Nekem az, hogy én magyar ember vagyok. Ráadásul veled ellentétben épp a legősibb családból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!