Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne létrehozni...

Hogyan lehetne létrehozni Magyarországon belül egy autonóm miniállamot?

Figyelt kérdés
Én most nem az elismerésre gondolok. Értelmes válaszokat kérek,melyben leírjátok azt, mire terjedhetne ki az autonómia,és hogyan működne ez az államszerű egység. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok. Előre is köszönöm!
2013. szept. 12. 16:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy. Nem életszerű. Továbbá kivitelezhetetlen számos okból. Van közöttük nemzetközi jogi, és van technikai is.
2013. szept. 12. 16:20
 2/23 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy.
2013. szept. 12. 16:24
 3/23 anonim ***** válasza:
22%

"Van közöttük nemzetközi jogi, és van technikai is."

Az le van szarva. Nem emiatt, hanem a magyar jog miatt nem hozhat létre. Egy köcsög külhoninak ugyan mi köze lenne már ehhez, aki nem is itt él?

2013. szept. 12. 16:26
 4/23 anonim ***** válasza:
34%

"Egy köcsög külhoninak ugyan mi köze lenne már ehhez, aki nem is itt él?"

Miért, neked mi közöd van? Az ilyen emberek miatt kerüli el az összes határon túli Magyarországot...

2013. szept. 12. 16:36
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Hát válassz egy jó nevet és írd ki a lakásajtódra... meg hogy államhatár.
2013. szept. 12. 16:46
 6/23 A kérdező kommentje:

Eddig az ötödik választ tartom a legértelmesebbnek. Amit kérdeztem:

Én most nem az elismerésre gondolok. Értelmes válaszokat kérek,melyben leírjátok azt, mire terjedhetne ki az autonómia,és hogyan működne ez az államszerű egység. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok. Előre is köszönöm!

És hogyha nem tartjátok ehhez magatokat,akkor kérlek,ne válaszoljatok. Köszönöm!

2013. szept. 12. 16:48
 7/23 A kérdező kommentje:
[link] - a kitalált mavel nép közigazgatásáról és politikájáról szól,bár még nem teljes. Ennek mintájára kellene az autonóm miniállamot létrehozni - szerintem.
2013. szept. 12. 16:50
 8/23 anonim ***** válasza:
38%

"Az ilyen emberek miatt kerüli el az összes határon túli Magyarországot..."

Én azt nagyon is remélem, hogy elkerülik. Ha egyszer egy bejönne megtudnád mi a magyarok Istene. Csak akkor már késő lenne.

2013. szept. 12. 17:04
 9/23 anonim ***** válasza:
34%

"Miért, neked mi közöd van? "

Nekem az, hogy én magyar ember vagyok. Ráadásul veled ellentétben épp a legősibb családból.

2013. szept. 12. 17:05
 10/23 anonim ***** válasza:
10%
A külhoniakat ki köll hajtani az országbul.
2013. szept. 12. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!