Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne legyen cigány oktatás?
Tényleg igaz:
"Ilyen magas az óraszám és még ez mellé ilyen marhaságokkal tömik az agyukat."
Nem éppen. Már legalább 5-10 éve folyamatosan csökkentik az óraszámokat, hogy egyre több tanárt bocsáthassanak el.
Dehogynem, meg lehet oldani. Csak akkor meg cigány magyar háború lesz a sok ostoba, másikat nem értő ember sok sok félreértéséből. Lehet választani.
Mert azt még nem találta fel az emberiség, hogy a másik nép történelmének ismerete nélkül hogyan lehet együtt élni, hogy abból ne legyen kemény vérontás. Sokféle verzió jöhet szóba, de mind vérontás, válogatás nélkül. Mindenki döntse el, melyiket szeretné. Annyit érdemes tudni, az egyik előbb utóbb be fog következni. Most még befolyásolhatjuk, melyik.
És mi a cigány kultúra?
Szerintem akik eldöntötték, hogy óra lesz ők maguk sem tudják.
A mostani cigányoknak nagyon kicsi hányada követi az eredeti cigány kultúrát.
Annyit tudok róla, hogy a cigány lányokat szigorúan erkölcsösen nevelték, keményen fogták, férfi nélkül nem mászkálhattak az utcán.
Ezzel szemben ma mi van?A cigány lányok és nők olyanok, mint egy prostituált.
A mostani cigány kultúra miből is áll:
-hogy kell jól hazudni
-hogy kell jól lopni
-hogy kell rugós bicskát meg pillangókést használni
stb stb
Ezt akarják megtanítani?
13. Szerintem ezzel már elkéstél. A politikusok célja pont az, hogy feszegesse a húrt. A magyar békeszerető nép, ezt ők is tudják, de ha csak húzzák-húzzák, egyszer elszakad.
Lehet, hogy a média kussol, pl a legnézetebb csatorna az RTL, ami köztudottan balos, meg a többi is, de minél több idő telik el, annál több áldozat lesz.
Egyre több özvegy lesz, vagy pedig szülők veszítik el tini fiaikat, lányaikat pedig megerőszakolják.
Csakis azért nem lázadt még fel a nép, mert a legtöbben nem tudják, vagy nem akarják elhinni a szörnyű igazat.
A cigányok úgy tekintenek ránk, mint Hitler a zsidókra. Munkára jó, de mivel sz**t sem ér, nyugodtan lehet ölni párat.
Figyeld csak meg, hogy egyszer lesz egy ember, akinek mondjuk megölik egy szeretettjét, és haragjában felrugja a puskaporos hordót és vagy ők maradnak, vagy kiűzzük őket, mint a törököket!
,,A magyar iskolákban a világon elsőként kötelező lesz tanítani és tanulni a MAGYARORSZÁGI cigányság történetét és kultúráját."
Problem?
#16, én nem késtem el, régóta tudom. A politikusok viszont tényleg késésben vannak. Sőt az is igaz, hogy az ellentétét teszik annak, mint amit kellene. Ezt ők tudják.
Én viszont azt is látom, hogy neked is kellene még néhány dolgot megismerned, nemcsak a cigány kultúrát. Például azt, hogy a cigányok fordítva tekintenek ránk: mint a zsidók Hitlerre. Egyik se jó.
Igen, a puskaporos hordót fel lehet rúgni indulatból. Csak azt felejted el, hogy a cigánynak is van lába, indulata. Nem csodálom, hogy elfelejtetted, te őket nem tekinted embernek. Én annak tekintem, és utána minősítem őket. Hogy milyen EMBEREK. Ilyen is, olyan is. A helyzetük alapján az arányokon se csodálkozom. Ellentmondana a természetnek, ha másként lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!