Saga énekesnő mennyire elfogadott? Mit gondoltok róla?
Politikai indíttatású dalokat is énekel.
Magyarországon is járt már.
A stílusa , szerintem vállalható.
Nem az a bakancsos , vad agresszív micsoda.
Én is hasonlóan csinálom.
Divatosan öltözködöm ,játszom a pol. korrektet, de a függöny mögött más dolgok vannak.
19/L
"Divatosan öltözködöm ,játszom a pol. korrektet, de a függöny mögött más dolgok vannak. "
Sokkal jobb, ha az alma héján is látszik, milyen a belseje. Ilyenkor ugyanis azonnal a szemétbe lehet dobni, és elkerülhető a kellemetlen meglepetés, amikor beleharapva a belseje rothad és kukacos.
Nem nagyon értem ezt a metaforát.
Szeretek öltözködni.
Utálom az ordibálós metál zenéket.
Ez a Saga lzább stílusa nekem pont tökéletes.
Amelyik számában teljesen igazat szólnak:
"Nem nagyon értem ezt a metaforát. "
Nem is várom el tőled ;)
A német megszállókat dicsőítő nőszemélynek, csakis nemzeti érdekből, mondhatni hazafias kötelességből csápolnak az igaz magyarok, hisz Németország stratégiai partner lesz a jövőben, már amikor nem épp a gonosz EU bürokraták démonlégióját vezetik. Majd ha a keleti nyitás jegyében egy szovjet hősöket sirató koncerten kell a pártküldöttségnek csápolni a Kremlben eltöltött szívélyes valagnyalogatás után, vagy épp Ankarában élvezhet a delegáció egy zenés táncos előadás a barbár Hunyadiról, aki a védtelen janicsárokat mészárolta halomra ,az is meg lesz oldva, méghozzá ugyanezen indokból, akár a három egyszerre is, hisz az a haza érdeke, hogy tapsoljunk erre, sőt reklámozzuk is az ilyesmit.
Más magyarázat nemigazán van, mint a rengeteg nyomtatott papírfecnire beváltható fedezet nélküli jel reménye, hisz az antiszemita kártyát kijátszani olyan banális lenne, hisz már számtalanszor elmondták, hogy ők nem olyanok.
"
Sokkal jobb, ha az alma héján is látszik, milyen a belseje. Ilyenkor ugyanis azonnal a szemétbe lehet dobni, és elkerülhető a kellemetlen meglepetés, amikor beleharapva a belseje rothad és kukacos."
A kolléga itt arra gondolt, hogy rosszabb ha megjátszod magad, előbb-utóbb úgyis kiderül a világnézeted azok számára akik megismernek és jobb, ha előbb derül ki, mert utólag még nagyobb a pofáraesés. Valamilyen szinten megszívlelendő a tanácsa, ha valamit a magadénak vallasz, akkor vállald fel.
(Ráadásul az NS zenék mind ugyanolyanok, ami meg újszerű, az minősíthetetlen moslék is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!