Az országgyűlés által elfogadott egyezmény értelmében az izraeliek a tőke, a szolgáltatások, illetve az áruk szabad áramlása, és a letelepedés tekintetében ugyanazokat a jogokat élvezhetik, mint az uniós országok?
Miért lenne hazaárulás? Ha a törökök stb. mehetnek bárhová az únión belül,akkor az izraelieknek miért tiltanák meg?
Ha tőkét hoznak be,és ezzel munkahelyeket teremtenek,akkor mindegy,hogy melyik ország állampolgára az illető!
Lekellene szokni már erről az értelmetlen "zsidózásról"
Ezért is, hogy legyen sok munkahely, mert minél többen dolgoznak annál többen költekeznek. Így javulhat a gazdaság. :)
(Az előző válaszadónak igaza van. Ez alapján feltehetnénk a kérdést: mi ez, ha nem zsidózás?)
" Megalakulhatna végre már a világkormány is, hiszen pont arra van szükségünk..."
Európában azóta van kevés háború, hogy elkezdtünk szövetségekbe tömörülni.
Tényleg. Világkormány, világbéke, nincs vérrontás. Ez kizárólag árthat
Magyarország azóta hanyatlik mióta szövetségekbe tömörülünk.
Lásd:
Habsburgok
Nácik
Szovjetek
és most EU
Náci az az ember, akinek nem tetszik a ránk erőltetett globalizáció? Náci az, akinek nem tetszik az a tendencia, hogy a nemzetek érthetetlen okokból feladják a függetlenségüket? Nácik, akik hisznek a nemzetek önrendelkezésében, ill.hisznek a nemzetek békés egymás mellett élésében? Náci az, aki szívből elítéli az emberi jogok súlyos és sorozatos megsértését?
Ha igen, akkor náci vagyok és még büszke is vagyok rá.
Ha a fentiek miatt nem vagyok náci, akkor az anyádat nácizd le! Köszönöm!
Nem az a gáz, hogy mi vagy, hanem hogy ez az n+1. ilyen kérdés itt az oldalon. Szard már le, az izraeli letelepedés amúgy is megtörténik, mivel sokkal erősebbek nálunk. Bár én nem hiszek benne.
Amúgy azért náciznak le, mert valószínűsíthető, hogy a német tőke nem zavarna ennyire.
Igazából a német tőke is főleg azért jön be hogy a pénzt elszívja, az más kérdés hogy nem olyan nyíltan mint az izraeli.
Egyedül a magyar tőkében tudok bízni, mert az ebben az országban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!