Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Több mint félmillió magyar...

Több mint félmillió magyar külföldön! Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Egyre nagyobb a kivándorlás, 10 (általam) megkérdezett fiatalból 9 tervezi hogy elmegy innen, ( és hozzáteszem hogy jómagam is )mert nem látja a jövőjét ennyi pénzből. Mi lesz ennek a vége? Mikor váltják már le az Orbánkormányt?
2013. aug. 11. 16:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
49%

,,Mikor váltják már le az Orbánkormányt?"

Hát... nem tudom, pontosan emiatt szeretnék, majd én is kivándorolni, kb. 50%, hogy jövőre már én sem leszek itt, nagy sz*r van az országban...

2013. aug. 11. 16:31
 2/27 anonim ***** válasza:
30%
Ez pusztán provokáció akart lenni? Szerintem semmi rossz nincs abban, ha valaki külföldön akar szerencsét próbálni, de egyébként itt is nagyon jól meg lehet élni, hogy hogy nem értem, mi is a gond? Egyelőre, semmilyen társadalmi problémát nem okoz a kivándorlás. A nők, férfiak azonos arányban költöznek ki, és a korfa erőteljes változását sem emlékszem,hogy kimutatta volna valaki.
2013. aug. 11. 16:32
 3/27 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a kormányváltás sem oldja meg.

Én már kint vagyok a családdal, eszem ágában sincs visszamenni.

2013. aug. 11. 16:33
 4/27 anonim ***** válasza:
57%
Miért, 8-10 éve nem volt talán kivándorlás? A megélhetés egyénfüggő, nem csak egy nyavalyás kormány elbaltázott lépéseinek eredménye. Nyilvánvaló, ha valaki pl. orvos az itthon eléggé alul van fizetve, de elsősorban az ember boldog és egészséges legyen mint gazdag. Engem egyáltalán nem vonz a szomszédom BMW terepjárója, tök jól elvagyok a Volkswagenemmel.
2013. aug. 11. 16:33
 5/27 anonim ***** válasza:
3%
Az egy se magyar.
2013. aug. 11. 16:36
 6/27 A kérdező kommentje:
ma 16:32 <-- Akkor élj meg ennyiből, én megyek. :)
2013. aug. 11. 16:36
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Ehhez már tényleg nem lenne elég egy kormányváltás.

Egyébként most még tényleg nem vészes a kivándorlások aránya, de majd hogy később mi lesz, azt senki sem tudja.

2013. aug. 11. 16:37
 8/27 anonim ***** válasza:
58%
Amíg az ország 70%-a elsumákolja az adófizetést, nullára hozza ki a mérleget, vagy egyáltalán nem fizet és élősködik, akkor mégis miből fizetnék a közalkalmazottakat???? Kíváncsiságból beírtam a céginfóba az egyik gazdag ismerősöm cégeit és évi 4, illetve 3 millió volt az árbevételük a nejével két kft-jük után 2012-ben. Vagyis 7 mila után adóztak, maradt nekik 3,5m és évente vesznek egy új terepjárót, 4-5 alkalommal nyaralnak külföldön, építkeznek, vásárolgatnak, stb stb. Ugyan már!
2013. aug. 11. 16:38
 9/27 anonim ***** válasza:
15%

"ma 16:32 <-- Akkor élj meg ennyiből, én megyek. :)"

Havi nettó 500.000, 1 év munkatapasztalattal. Szerintem nem olyan rossz :) Külföldön a tízszeresét is meg lehet kapni, viszont mondjuk amilyen házat itt ennyi keresettel megveszel, azért Londonban havi 3-4 millió forintot kéne fizetned...

2013. aug. 11. 16:40
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

A 9 "tervezőből" mennyi jut el végül külöföldre? 3-4? Mennyi lesz ott tartósan, 2-3 hónapnál tovább? 0-1? Nincs több kérdésem.

"Mikor váltják már le az Orbánkormányt?"

Soha az életben.

2013. aug. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!