Miért lett divat, hogy bűnözőkből, gyilkosokból mártírt, szent állatot csinálnak?
Vagy velem van a probléma, hogy én egyáltalán semennyire sem tudom sajnálni se Stohl-t, se Breiviket, se a többit?
Miért akarják ezeket védeni?
3 ismertebb példa:
1. Breivik diákokat, gyerekeket, és járókelőket mészárolt le, kb 70-en meghaltak. Erre itt (pl a GyK-n) olyanokat olvasni, hogy "érthető a gondolatmenete, csak kicsit szélsőséges", "utálja a liberalizmust, de az normális", stb stb. Most komolyan, miért kell egy elmebeteg tömeggyilkost sajnálni?
2. Az a pasas, aki miatt kitörtek az angliai zavargások. Lelőtték. Erre egyből mindenki : "2 gyerekes rendes családapa volt". Azzal már senki sem foglalkozott, hogy ő ugyanúgy lövöldözött, és rengeteg ember életét tette tönkre, és ő is ölt. De ez senkit sem érdekelt?
3. Stohl András. Ugyanez. Abból a média csinált szent tehenet, meg most azt hiszi, hogy ő a mindenható, ha drogozott, és most küzd a drog ellen.
Komolyan, nem provokálásnak szánom, de miért kell ezt? Az ilyen embereknek akkor is ez lenne a véleménye, ha pl Breivik az ő gyerekét ölte volna meg?
Te nem érted, nem lehet egyszerűen olyan ok, ami arra késztessen egy embert, hogy megöljön csomó embert. Ha valakit arra lehet késztetni, akkor ha nem a bevándorlók akkor lenne más ok.
Te most tulajdonképpen azt mondod, hogy a társadalomban vannak időzített bombák akiknek ha nem tetszik valami akkor gyilkolnak, ezért fogjuk és ne engedjünk be senkit az országba mert ezek bekattannak akkor most ki a normális? Nem mondom, hogy jó dolog a sok bevándorló, de nehogy már őrültek miatt döntsünk úgy hogy ne legyen.
De akkor lehet más ember aki másra kattan be, mondjuk a szeplős emberektől, akkor küldjük el az összes szeplőst, hogy nyugodtan lehessen az őrült?
Nem értek egyet az érveléseddel, nem tudom erről kérdező mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!