Miért lett divat, hogy bűnözőkből, gyilkosokból mártírt, szent állatot csinálnak?
Vagy velem van a probléma, hogy én egyáltalán semennyire sem tudom sajnálni se Stohl-t, se Breiviket, se a többit?
Miért akarják ezeket védeni?
3 ismertebb példa:
1. Breivik diákokat, gyerekeket, és járókelőket mészárolt le, kb 70-en meghaltak. Erre itt (pl a GyK-n) olyanokat olvasni, hogy "érthető a gondolatmenete, csak kicsit szélsőséges", "utálja a liberalizmust, de az normális", stb stb. Most komolyan, miért kell egy elmebeteg tömeggyilkost sajnálni?
2. Az a pasas, aki miatt kitörtek az angliai zavargások. Lelőtték. Erre egyből mindenki : "2 gyerekes rendes családapa volt". Azzal már senki sem foglalkozott, hogy ő ugyanúgy lövöldözött, és rengeteg ember életét tette tönkre, és ő is ölt. De ez senkit sem érdekelt?
3. Stohl András. Ugyanez. Abból a média csinált szent tehenet, meg most azt hiszi, hogy ő a mindenható, ha drogozott, és most küzd a drog ellen.
Komolyan, nem provokálásnak szánom, de miért kell ezt? Az ilyen embereknek akkor is ez lenne a véleménye, ha pl Breivik az ő gyerekét ölte volna meg?
A sok unatkozó ostoba autista jogvédősködő nyomorék miatt van az egész. Szívből kívánom hogy egy ilyen bekattant emberke kezdje el őket öldösni, csak hogy tudják, milyen kígyót melengetnek a keblükön...
Narkós András meg egy köpönyegforgató senkiházi, azért kampányol a drog ellen, hogy ne bsszák meg.
Na de mostmár legalább tudom,Narkós András miért szereti a boxot :) mert ott is volt KOKÓ!!!! :DDDDDDDDDDDDDD
Le kéne csukni hogy a műanyag lakat is rárohadjon
"Ott egyszerűen beteg a társadalom és az a szerencsétlen belebolondult, hogy ellepik Norvégiát a primitív bevándorlók."
Persze, mert ugye a társadalom a hibás azért, mert egy fogyatékos bekattant? Most is mindenki hibás szted, csak ő nem. Ha a te elved alapján működne az egész, már rég kiirtották volna a cigányokat Közép-Európából.
A norvég társadalom egyáltalán nem beteg, és közel sincs akkora probléma a bevándorlókkal, mint Svédországban, vagy Franciaországban.
Hát pedig 13-as tényleg attól bolondult meg, ha tetszik neked, ha nem.
És ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, szerintem pár évtizeden belül simán népirtás lesz belőle, ha itt maradnak Európában, mert a jelenlétük és az európai értékrendtől idegen magatartásuk fel fogja húzni Európa lakosságában a pumpát.
Szóval jobb lenne, ha hazamennének, mert szerintem nem kéne, hogy több tízmillió vagy százmillió ember meghaljon, de te tudod.
"Persze, mert ugye a társadalom a hibás azért, mert egy fogyatékos bekattant? Most is mindenki hibás szted, csak ő nem. Ha a te elved alapján működne az egész, már rég kiirtották volna a cigányokat Közép-Európából."
Látod, pont a hozzád hasonló begőzölt marhákról beszélek, akik nem bírják felfogni, hogy mindennek oka és következménye van. A cigányokat meg nem akarom megölni, távol áll tőlem a gyilkolászás, én nem kívánom senki halálát. Tulajdonképpen pont a vérengzéseket akarom megelőzni, akármennyire is hihetetlen ez neked.
"A norvég társadalom egyáltalán nem beteg, és közel sincs akkora probléma a bevándorlókkal, mint Svédországban, vagy Franciaországban."
Egyik haverom nagynénje kint él a férjével és két kislányukkal Norvégia délnyugati csücskében és nekik erről pont más a véleményük. Ők is elítélik Breiviket, de legalább megértették a gondolatmenetemet és igazat adtak nekem.
Mert szted így kell lerendezni? Nagyon jól tudom, hogy mindennek oka van, de nem gyilkolászás a megoldás.
Svédországban 3-szor súlyosabb a probléma, főleg pl Malmö-ben, mégsem történtek ilyesmik.
Vagy ott van akár Franciaország.
Nem értem az ilyen gondolkodású embereket mint te, nem lesz itt semmi, pár barom bekattan,akik amúgy is bekattannának ha nem lennének bevándorlók.
Azért különítsük el azt, hogy valaki nem bírja a bevándorlókat attól, hogy megöl rengeteg embert. Az ilyen embernek mindegy milyen nézete van, csak halálbüntetést érdemel.
Tény, hogy Európában problémát okoznak a bevándorlók pl.: Franciaországi zavargások, vagy akár németbe a törökök, de ezzel nem lehet mit kezdeni ilyen most a rendszer támogatják a bevándorlókat. Nem te fogsz tenni ellene, nagy gondolkodásmódbeli változás kéne, hogy ez másképp legyen. Vagy szerinted nem kéne engedni, hogy bejöjjenek hozzánk vagy más Európai országba a külföldiek? Vagy csak a színes bőrűek nem jöhetnek be? vagy hogy képzelted el ?
Ha ennyire nem vagy képes felfogni, hogy miről beszélek, akkor teljesen tökmindegy itt koptatnom a billentyűzetet.
Igazad van, undorító egy dögök ezek a tömeggyilkosok és öljük meg őket. Ne érdekeljenek az okok, hogy mitől bolondulnak meg, hiszen a legközelebbi esetet nem kell megakadályozni. Hadd jöjjön 8 év múlva másik marha, aki megint megöl 96 embert, hogy lehessen akkor is hőbörögni milyen gonosz emberek vannak ezen a földön. Amúgy is kell egy kis izgalom és változatosság az unalmas hétköznapokban, legalább 1 hónapig újra lesz miről beszélni és lesz egy téma, ami megint összeköti a világon élő különféle embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!