Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett divat, hogy bűnözők...

Miért lett divat, hogy bűnözőkből, gyilkosokból mártírt, szent állatot csinálnak?

Figyelt kérdés

Vagy velem van a probléma, hogy én egyáltalán semennyire sem tudom sajnálni se Stohl-t, se Breiviket, se a többit?

Miért akarják ezeket védeni?

3 ismertebb példa:

1. Breivik diákokat, gyerekeket, és járókelőket mészárolt le, kb 70-en meghaltak. Erre itt (pl a GyK-n) olyanokat olvasni, hogy "érthető a gondolatmenete, csak kicsit szélsőséges", "utálja a liberalizmust, de az normális", stb stb. Most komolyan, miért kell egy elmebeteg tömeggyilkost sajnálni?

2. Az a pasas, aki miatt kitörtek az angliai zavargások. Lelőtték. Erre egyből mindenki : "2 gyerekes rendes családapa volt". Azzal már senki sem foglalkozott, hogy ő ugyanúgy lövöldözött, és rengeteg ember életét tette tönkre, és ő is ölt. De ez senkit sem érdekelt?

3. Stohl András. Ugyanez. Abból a média csinált szent tehenet, meg most azt hiszi, hogy ő a mindenható, ha drogozott, és most küzd a drog ellen.

Komolyan, nem provokálásnak szánom, de miért kell ezt? Az ilyen embereknek akkor is ez lenne a véleménye, ha pl Breivik az ő gyerekét ölte volna meg?

2013. júl. 31. 14:00
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy felőlem ki is végezhetnék pl Breiviket, mert megérdemelné?
2013. júl. 31. 14:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
1. példa: sajnos, itt a GYK-n sokan küszködnek mentális kihívásokkal. Remélem, a TEK figyeli ezeket a válaszokat, és intézkedik, számomra ugyanis elég ijesztő, hogy ilyen alakok szabadlábon mászkálhatnak.
2013. júl. 31. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
14%
ez a liberalizmus hatása, itt a jog mindenek felett áll, nem azt nézik, hogy mit tett valaki hanem azt, hogy jogai vannak
2013. júl. 31. 14:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a liberalizmus egyik eltorzult változata, úgy tudom az eredeti liberalizmus tényleg jó.
2013. júl. 31. 14:28
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
valóban, a sok megélhetési jogvédő a liberalizmus álarca mögött ossza az észt, holott köszönőviszonyba sincsen a liberalizmussal
2013. júl. 31. 14:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Breivik egy elmebeteg tömeggyilkos, kivégzés helyett én személy szerint kényszermunkára küldeném a barmát élete végéig. De attól még sok mindenben igaza van!

Attól, amit Stohl-al művelhek, hánynom kell. Jó pár évre be kellett volna zárni a seggbek*rós börtönbe (röhej, hogy szoftverlopásért többet lehet kapni, mint amennyit ő kapott).

Az angliai fickó meg... Na, ez valahogy kimaradt, fogalmam sincs miről van szó.

Egyetértek, ez a jelenség valószínűleg a médiában jelenlevő eltorzított ál-liberalizmusból, felfogásból eredhet.

2013. júl. 31. 14:39
 7/21 Vadkan01 ***** válasza:
74%
Nincs veled probléma.
2013. júl. 31. 15:38
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem csinálnak belőlük szent állatot, csak kielemzik, hogy mit miért tettek. Tudod, ha rájövünk, hogy ezek a gyilkosok mitől kattantak meg és tanulunk belőle, akkor legközelebb sokkal könnyebben meg tudjuk előzni az ilyesmit és nem kell embereknek meghalniuk.

A hozzád hasonló egybites gondolkodók meg csak annyit csinálnak, hogy hőbörögnek, de nem gondolnak bele, hogy mi miért történt, ezért legközelebb újra meg fog halni 59 ember, utána meg újabb 86, utána meg 43 és így tovább, de még akkor sem bírjátok majd felfogni, hogy ez így nem jó, valamit másképp kéne csinálni.

2013. júl. 31. 16:00
 9/21 A kérdező kommentje:

Én felfogom, és nem vagyok egy bites.

A megismerés 1 dolog, de pl az angliainál mindenhol beharangozták, hogy 2 gyerekes családapa, de az már nem számított, hogy körözött bűnöző, és emberölő.

2013. júl. 31. 16:03
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

Na jó, az valóban azért történt, mert néger volt és liberalizmusban egy néger nem lehet rossz. Stohl meg celeb és kell neki a felhajtás.

De Breiviket meg lehetett volna előzni. Ott egyszerűen beteg a társadalom és az a szerencsétlen belebolondult, hogy ellepik Norvégiát a primitív bevándorlók. Ha mondjuk csak az intelligenseket és kulturáltakat engednék be, akkor nem lett volna ez az egész és Breivik megmaradt volna egy átlagos, fiatal, norvég férfinek.

2013. júl. 31. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!