Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezt megteheti a behajtó?

Ezt megteheti a behajtó?

Figyelt kérdés
Van egy autohitelem amivel elvoltam maradva úgy hogy behajtóhoz adták az ügyet, de azt már rendeztem az adott időn belül. Most viszont felhívott a behajtó hogy fizessek ki nekik 165.000Ft-ot azon a címszó alatt hogy kezelési költség, mert ha nem fizetem viszik a kocsit. Ezt megtehetik? Semmi papírt nem kaptam a bankomtól hogy ezt nekem ki kellene fizetni... Szerdáig ki kellene fizetnem de nem tudom sehogysem...

2013. júl. 22. 17:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Természetesen, minden ezzel kapcsolatos költség téged terhel.
2013. júl. 22. 18:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Már kifizettem volna régen ha küldenek valami levelet vagy valamit... De így egyik napról a másikra sehogy sem tudok összeszedni annyi pénzt... Pedig még amikor tartoztam a törlesztővel akkor kijött hozzám de mondtam neki hogy kifizettem azt mondja faxoljam el és oké minden, s akkor szó sem volt ilyenről hogy ezt fizessem ki....
2013. júl. 22. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Mivel a behajtócégnek a bank eladta a tartozásod így közük nincs ahhoz, hogy a behajtó mennyiért vállalja a munkát. Nyilván nem ingyen, így fizetned kell.
2013. júl. 22. 18:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Természetesen megteheti.
2013. júl. 22. 18:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Semmi tájékoztatás nélkül???
2013. júl. 22. 18:14
 6/16 Komplikato ***** válasza:

5-ös Ez jó kérdés! Vannak ilyen szervezetek hitel károsultaknak kérdezz rá mindenképpen!

Sajnos az a szitu, hogy a bank átadja az adósságkezelőnek a tartozást, akkor alapból rátesznek egy "átszerződési" költséget 100-200K összegben, amiről nem értesítik az ügyfelet. Ráadásul nyilván kb. semmi költsége nincs valójában nekik. Szerintem támadható, de szakembert kell kérdezni!

2013. júl. 22. 19:20
 7/16 anonim ***** válasza:

a behajtó egy BOHÓC, annyi joga van a kocsidhoz, mint nekem (=lófax)

a végrehajtó már kacifántosabb, mert ő jogilag eljárhat, de ő se máról holnapra

szóval egy nagyszájú, kisp*csű behajtó, vagy pedig a bírósági végrehajtó keresett?

2013. júl. 22. 20:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Kintlévőség kezelő. Legalább is ez van a névjegykártyáján.
2013. júl. 23. 18:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Kintlevőségkezelő?? :D

Az magyarul behajtó, tehát bohóc. Nem nyúlhat a kocsidhoz, mert akkor letöröd a kezét.

Menj be a bankhoz, és kérdezd meg, hogy ez most mégis mi.

2013. júl. 24. 10:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha nem adom oda a kocsit akkor annak semmi következménye nem lehet?
2013. júl. 25. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!