Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Dúró Dóra a melegekről. Mit...

Dúró Dóra a melegekről. Mit gondoltok?

2013. júl. 21. 15:31
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Természetesen."

Hát jó. Nekem mindegy. Csak magadnak ártasz ilyen gondolkodásmóddal.

"Nem. Mint mondottam én inkább a halálbüntetést szabnám ki, hogy az adófizetőknek ne kelljen téged és a hozzád hasonlóakat eltartaniuk."

szerintem képes vagyok eltartani magamat, úgyhogy kár a szóért.:)

Tudod nem hibáztatlak. Te nem élsz ebben a helyzetben. Ötleted sincs, hogy milyen, csak találgatni tudsz. Elítéled, amit nem ismersz. Ez az ember primitív természetéhez tartozó viselkedés. Egy ösztön, hogy fél. Fél attól, amit nem ismer.

Csak sajnálni tudlak, hogy életedben soha nem fogod megtudni az igazságot, és tudatosan is a tudatlanságot választod.

2013. júl. 22. 12:52
 22/34 anonim ***** válasza:
87%

Én azt gondolom, hogy undorító és gyomorforgató, hogy egy terhes nő ilyen hévvel gyűlölködik. Jó hogy nem nyíltan leb*zizza a melegeket. És képesek még ezek beszélni a kereszténységről, és a keresztény elfogadásról. Egyébként meg én a helyében mélységesen szégyellném magam, de remélem ő is fogja magát szégyellni, amikor majd a gyereke megkérdezi, hogy "anyu hogy lehettél ekkora gyűlölködő?"

De milyen érdekes, csak a férfi homoszexualitásról beszél. Akkor a női szerinte rendben van? Vagy az ellen azért nem emel szót, mert a kedves férjét az izgatja?

Undorító ez a Dúró Dóra, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen "okos" felszólalása. Rossz lehet neki, hogy tele van gyűlölettel, de a parlamentből nem kéne kocsmát csinálni.

2013. júl. 22. 17:27
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

Én őszintén nem vártam mást. És nem értem, hogy képesek ezek után még egyesek hinni a jobbiknak. Faji és nemi alapon való megkülönböztetés, büntetés, közben pedig beszélnek a keresztény elfogadásról, az erkölcsről.

Ebből is látszik, hogy ők is csak megélhetési politikusok.

Ez a K*ró dóra is csak az adóforinttal jön, de akkor, amikor az ilyen osoba, kuplerájból szalajtott felveszi a fizetését, már nem számítanak az adóforintok ugye....

Nevetséges ez a Dóra, és az egész amit művel. De a legszomorúbb, hogy az ilyenek döntenek az országról, és az ilyen tanulatlan ostobákat szavazzák be a parlamentbe. Nyugaton ilyen felszólalásért már rég az utcán lenne.

2013. júl. 22. 17:30
 24/34 anonim válasza:
87%
Ennek a nőnek annyi esze van, mint egy döglött hintalónak. Szerintem azt sem tudja melyik bolygón élünk.
2013. júl. 23. 20:55
 25/34 anonim válasza:
16%
Azért én, hadd vegyem védelmem alá azt a Dúró Dórát, aki 27 évesen, már odáig jutott, hogy országgyűlési képviselő! Az nem kis teljesítmény. Mellesleg nehéz, gyűlölet és harag nélkül felszólalni, ebben a mostani Parlamentben. Nem kell irigykedni rá, ha nem értesz vele egyet, nem kell őt nézni! Azért hozzátenném, hogy nem lehet buta, ha az ELTE-n diplomázott politológia szakon, kitűnő eredménnyel...
2013. okt. 1. 15:43
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

"Dúró Dórát, aki 27 évesen, már odáig jutott, hogy országgyűlési képviselő!"

ez nem őt minősíti, hanem a politikai kultúrát, mégpedig siralmas értelemben. egy fejlett demokráciában (skandináv pl.) FEL SEM MERÜLHET, hogy valaki a parlamentben bukoltan buszizzon.

2013. okt. 1. 20:18
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
ahogy elnezegetem sok abberalt irogat ide
2013. dec. 2. 09:03
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is bun mikor a jogaikat kovetelo farturokat valaki nem meri szeretni (__o__)
2013. dec. 2. 17:51
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem is bun mikor a jogaikat kovetelo fart úrókat valaki nem meri szeretni"

Föltünt neked, hogy leirtad, hogy JOGAIKAT követelik? tehát azt, ami JÁR nekik(nekünk) - ugyanis a mondat azt jelenti.

Emberi, persze jogi értelemben is egyenlö bánásmód, egyenlö lehetöségek, a sértö lenézés, hátrányos megkülönböztetés leépítése a cél.

Gyorsan megérted miröl szól, ha (elképzeled, hogy) véletlenül pl. a Te gyereked, esetleg legjobb barátod, stb. meleg (lesz)

- tudtommal senkinek sincsen beleszólása abban, hogy történetesen meleg-e, nekem sincs, de szenvedni ugyebár lehet töle, pl. a te megfogalmazásodtól is.

Jah, mielött elmondod Te is, idézem Édesapám mondatát, hogy "nekem nincsenek homoszexuális ismeröseim"... magamat beleértve én háromról tudok, köztük legjobb barátja fiát is.

Internetes kutakodásaim alapján durván a férfiak 2-5%-át érinti a dolog, vagyis nagyságrendileg átlagosan minden 25ik haverodat, a cigányok után talán a legnagyobb magyar kisebbségröl beszélünk. Te hány embert ismersz?

Házifeladat:

100 ismerösnél mekkora esély van rá, hogy egy meleg sincsen köztük (pl. Poissondistribuciót föltételezve)?

2013. dec. 3. 02:09
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen embernek remélem nem lesz gyereke.Ha már van neki,akkor sajnálom a gyereket,mert agymosás áldozata lesz.
2014. márc. 14. 04:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!